Poms portes i tiradors

Poms de porta i tiradors que renovaran completament les portes de les habitacions. Troba el que més t'agradi i s'adapti al teu estil.

Filtrar per:

Marques
Tipus de producte
Marca
Model
Material
Color
Acabat
Mida placa (mm)
Mida roseta (mm)
Distància entre centres (mm)
Filtre

Què són els poms de portes i tiradors?

Els poms de portes i tiradors es consideren un dels elements més funcionals i decoratius que trobem en els habitatges, ja que independentment de l'estil de la llar, sempre trobem una porta decorada amb un pom o un tirador, que a més d'aportar estil, són complements imprescindibles que permeten l'obertura i tancament de les portes.

A més, un dels aspectes que cal destacar, és que els poms de portes i tiradors tenen la capacitat de canviar per complet l'estil i disseny de les portes de la llar de forma ràpida i econòmica. Sona bé, oi? No et perdis l'oportunitat i tria un dels nostres models de poms de portes i tiradors que estilitzaran la teva llar!

Compra els millors poms i tiradors porta a FESMÉS

Si estàs pensant a donar-li un toc decoratiu diferencial al teu habitatge, sense que això impliqui una gran inversió econòmica, estàs en el millor lloc!

A FESMÉS sabem l'important que és sentir-se a gust a la llar, i sobretot, el fet d'aportar petits detalls decoratius que renovin l'estil i disseny de l’habitatge, per evitar caure en la monotonia de veure-ho tot sempre igual. Per aquest motiu, hem preparat la millor selecció de poms i tiradors porta que renovaran i milloraran l'aspecte i imatge de la llar.

De manera que, si vols millorar el disseny i estil del teu habitatge de forma delicada i subtil, t'encantaran els nostres poms i tiradors portes!

Quin tipus de tiradors de portes i poms trobaràs?

En aquesta secció t'oferim un ampli ventall de possibilitats decoratives amb diferents models de poms i tiradors, entre els quals diferenciem els següents:

  1. Poms porta exterior, són una opció estupenda per millorar el disseny i estilitzar la porta d'entrada del teu habitatge, ja que a més de la funcionalitat que exerceixen, permetent l'obertura i tancament de la porta, aporten un toc decoratiu elegant i milloren la seguretat de la llar.
  2. Tiradors per a portes, és una altra de les opcions que pots triar per millorar l'estil de les portes interiors de la llar, ja que podràs escollir entre tiradors per a portes amb roseta o amb placa, millorant en tot moment l'aspecte de les teves portes. Per exemple, una gran opció per renovar l'estil del teu dormitori de matrimoni.
  3. Tiradors per a portes corredisses, ideals per col·locar a les portes corredisses del teu habitatge, facilitant l'obertura i el tancament d'aquestes.

 

Com escollir un pom i tirador porta?

Quan arriba el moment d'escollir un pom i tirador de porta definitiu per millorar i renovar l'estil de la llar, cal que tinguis en compte els diferents tipus de materials amb el que poden estar fabricats els poms i tiradors. En funció del material, podràs escollir entre:

Acer inoxidable, es caracteritza per ser un material que no s'oxida ni es deteriora amb el pas del temps, evitant així l'aparició de taques. A més, són de gran durabilitat i resistència, i per tant, són la millor opció per col·locar a les portes d'entrada de la llar.

Llautó, és un tipus de material fabricat amb una barreja de coure i zinc que aporten una excel·lent qualitat, a més de ser molt decoratius, ja que els podem trobar en diferents acabats i colors.

Alumini, ofereix un toc modern i elegant, capaç de canviar completament l'estil de les portes de la llar. A més, és un material resistent i durador.

Zamak, és un material resistent que ofereix diferents possibilitats decoratives, aconseguint així uns acabats que es caracteritzen per tenir gran estil i personalitat.