Prestatgeries bany

Acomiada't del desordre amb les nostres prestatgeries de bany! Entra a fesmés i descobreix una gran varietat de prestatgeries de bany.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Acabat
Nº de prestatges
Nº de calaixos
Nº de portes
Filtre

Prestatgeries de Bany:

Tenir un bany ordenat es pot convertir en una tasca força difícil d'aconseguir, ja que l'espai d'emmagatzematge sol quedar petit per la quantitat de productes que necessitem guardar dins del bany. Però, que no s'estengui el pànic perquè tot problema té solució i Fesmés t'ho demostrarà. Entra i descobreix la nostra gran varietat de prestatgeries de bany amb dissenys i mides diferents perquè s'adaptin a l'espai del teu bany i cobreixi totes les teves necessitats. Increïble però cert! Segueix llegint...

Quin tipus de prestatgeries de bany tenim disponibles?

Si estàs buscant una prestatgeria de bany per clavar-la a la paret i estalviar el màxim espai possible, les prestatgeries de paret són la millor opció, ja que són prestatgeries de gran durabilitat i resistència, que et permeten emmagatzemar els productes d'higiene i cura íntima de manera ordenada. Però, si ho prefereixes, també tenim disponibles prestatgeries de peu amb més espai d'emmagatzematge i prestatgeries amb rodes que et permeten col·locar-les on vulguis i canviar-les de lloc sense cap problema.

En funció de l'espai que tinguis disponible al bany, podràs escollir entre prestatgeries de dos, tres o fins a quatre lleixes, amb la finalitat que tinguis tots els teus productes en un mateix lloc i no perdis la paciència buscant-los per tot el bany.

En aquesta secció t'oferim prestatgeries amb tovalloler o mirall incorporat, que es convertiran en el teu millor aliat cada vegada que surtis de la dutxa o banyera, ja que, en una mateixa prestatgeria, trobaràs tot el que necessites, sense haver d'anar a buscar la tovallola o la crema corporal a l'altre costat del bany. A més, podràs equipar les prestatgeries de bany amb cistelles per a bany o cistelles organitzadores i aconseguir així un moble auxiliar de bany complet en el qual puguis guardar tot el que necessitis.

Sigui quina sigui la mida que prefereixis, podràs escollir entre prestatgeries de bany de metall o prestatgeries de bany de fusta i combinar-la amb les caixes organitzadores de la mateixa estètica, a conjunt amb el moble modern bany i aconseguir el bany dels teus somnis.

Materials per a les prestatgeries de bany:

És important escollir una prestatgeria de bany fetes amb materials resistents a l'aigua i a la humitat que es pot crear en un bany. Les prestatgeries de metall és un dels materials més idonis, ja que no es fa malbé i és resistent a tota mena de condicions. El vidre i l'acer també són ideals per a espais on canvien dràsticament les temperatures. Si vols escollir un material més rústic, la fusta de bambú per les prestatgeries de bany té una gran durabilitat i dóna un toc molt elegant i informal a l'espai.