Pintura interior de color

Si t'estàs plantejant pintar les parets de l'interior de l'habitatge, ja sigui perquè acabes de fer una reforma i estàs a l'últim pas abans d'aconseguir la llar dels teus somnis, o bé, perquè simplement necessites renovar l'aspecte de casa teva, t'encantarà la gran varietat de pintures interiors de color que tenim disponibles per a tu.

Filtrar per:

Marca
Col·lecció
Sèrie
Color
més... menys
Tonalitat
Capacitat (lt)
Filtre

Pintura interior de color

Si t'estàs plantejant pintar les parets de l'interior de l'habitatge, ja sigui perquè acabes de fer una reforma i estàs a l'últim pas abans d'aconseguir la llar dels teus somnis, o bé, perquè simplement necessites renovar l'aspecte de casa teva, t'encantarà la gran varietat de pintures interiors de color que tenim disponibles per a tu.

Troba la pintura interior de color idònia a FESMÉS

Si t'estàs plantejant pintar les parets de l'interior de l'habitatge, ja sigui perquè acabes de fer una reforma i estàs a l'últim pas abans d'aconseguir la llar dels teus somnis, o bé, perquè simplement necessites renovar l'aspecte de casa teva, t'encantarà la gran varietat de pintures interior de color que tenim disponibles per a tu.

A FESMÉS t'oferim les millors marques de pintura, així com Bruguer o Empaque Design en tonalitats, col·leccions i colors diferents, amb la finalitat que trobis la pintura que millor encaixi amb els teus gustos i preferències, garantint la millor qualitat en tot moment.

Per què comprar pintures interior de color?

Una de les formes més ràpides, eficaces i econòmiques que hi ha de canviar, renovar i millorar la imatge de qualsevol habitatge, és la de pintar de nou les parets de l'interior de la llar, provant amb noves tonalitats i combinant diferents colors.

A més, gràcies a la gran varietat de colors que t'oferim, podràs escollir un color per a cada estada o bé, destacar amb tonalitats diferents els espais que siguin del teu interès.

De manera que, en comprar una pintura interior de color, transformaràs per complet la imatge i l'aspecte del teu habitatge, sorprenent a tots els teus convidats i familiars. Atreveix-te i modernitza el color de les teves parets!

Tipus de pintura interior de color

En aquesta secció t'oferim diferents tipus de pintura interior de color, amb la finalitat de cobrir les diferents necessitats de cada individu, adaptant-nos als gustos i preferències de cadascú. Tanmateix, si ens centrem en les col·leccions de pintura que tenim disponible, podem diferenciar:

  • Pintura interior de color Colores del Mundo, una de les col·leccions amb més varietat i combinació de colors, que permetran ambientar totes les estances i espais interiors de la llar, inspirant-te en les diferents destinacions que ofereix aquesta col·lecció.
  • Pintura interior de color Living Colors, innovadora col·lecció de colors amb acabat mat que està marcant tendència en el mercat, caracteritzada per l'estil avantguardista que desprèn.
  • Pintura interior de color Monocapa, col·lecció caracteritzada per ser una pintura a l'aigua monocapada, de fàcil aplicació, bon cobriment, gran resistència i disponible en una gran varietat de colors.
  • Pintura interior de color Ultra Resist, col·lecció de pintures d'acabat mat, amb una gran capacitat repel·lent a les taques i gran resistència a la humitat.


La tonalitat de cada col·lecció marcarà el tipus de pintura que escollim per a les parets de la nostra llar, i pots trobar tonalitats que aportin major lluminositat que altres, i, per tant, que encaixin millor en unes zones determinades de la llar.

Quines pintures interiors de color comprar?

Abans d'escollir quines pintures interiors de color comprar, hem de tenir en compte una sèrie de factors com:

  • La llum de l'habitatge: És un dels factors claus per escollir un color o un altre, ja que si casa teva està situada en una zona on toca el sol durant hores, i, per tant, entra llum natural, la millor opció serà escollir tonalitats més intenses. En cas contrari, si el teu habitatge no té llum natural perquè està orientada a nord o oest, hauràs d'optar per tonalitats més clares.
  • Clima: És un altre dels factors fonamentals que no hauràs de passar per alt, ja que, si el teu habitatge està ubicat en una zona molt humida, hauràs d'optar per una pintura interior de color Ultra Resistent, ideal per evitar humitats dins de la llar.
  • Combinació amb el mobiliari: En funció de la decoració i de l'estil del teu habitatge, podràs combinar els mobles de casa teva amb unes tonalitats o unes altres. De manera que, abans d'escollir una col·lecció de colors, caldrà que pensis en conjunt, és a dir, que el tipus de pintura que compris, combini amb el terra, el sostre i els mobles de la llar.
  • L'acabat de la pintura: Per pintar les parets de l'interior de la llar, s'aconsella utilitzar pintura amb acabat mat, ja que dissimula les petites imperfeccions que puguin estar presents a les parets. En canvi, les pintures amb acabat brillant, evidencien considerablement aquestes imperfeccions, encara que se solen utilitzar en aquelles zones que tendeixen a ser més fosques.
  • Aplicació: Si estàs buscat una pintura que sigui fàcil i ràpida d'aplicar, la pintura interior de color Monocapa serà la teva millor opció, ja que es caracteritza per la seva gran capacitat de cobriment en una sola capa.

 

En conclusió, per escollir el tipus de pintura interior de color per al teu habitatge, no n'hi ha prou únicament amb triar el color que t'agradi més, sinó que caldrà que tinguis en compte els factors explicats anteriorment i arran d'aquí, escollir la tonalitat desitjada.

A més, un cop hagis escollit les tonalitats desitjades, podràs contrastar i combinar els colors amb pintura blanca interior, amb la finalitat d'acabar de donar-li el teu propi toc decoratiu.