Loading

Pintura Living Colors Marró Bru

PINTURA LIVING COLORS MARRÓ BRU Codi: 504004018 Mides: 4LT Acabat: MAT
21,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Pintura acrílica Living Colors d´acabat mat interior a l'aigua
√ Per a la decoració d'interiors de formigó, prefabricats, guix, escaiola i altres materials de construcció en parets i sostres
√ Es pot rentar i bon poder de cobriment

Descripció
Pintura plàstica Empaque Design sèrie Living Colors de color marró bru en acabat mat. Pinta parets i sostres interiors amb aquesta pintura a l'aigua, de fàcil aplicació, rentable i bon cobriment.
Descripció detallada

La col·lecció de pintura plàstica Empaque Design sèrie Living Colors en acabat mat està indicada per aplicar en sostres i parets interiors de materials com el formigó, guix, escaiola, prefabricats i altres materials de construcció.

La sèrie de pintura plàstica acrílica Living Colors d’Empaque Design, es caracteritza per una àmplia gamma de tonalitats que s’adapta a tots els estils de decoració d’interiors. És un producte a l’aigua amb acabat mat, rentable i amb bon cobriment d’una o dues capes.

És de fàcil aplicació però caldrà que la superfície estigui neta, seca i lliure de grasses o òxid. Es pot utilitzar brotxa, rodet o pistola i aplicar-la a una temperatura d’entre 8 a 35 ºC. FESMÉS Bricolatge recomana llegir amb atenció les indicacions tècniques del fabricant abans d’aplicar la pintura.