Aixetes lavabo

Gran selecció d'aixetes de bany amb la millor qualitat preu perquè completis els teus mobles de bany amb el model que més t'agradi. Troba diferents acabats, dissenys i estils d'aixetes de lavabo amb gran qualitat i millor preu!

Filtrar per:

Marca
Col·lecció
més... menys
Estil
Acabat
Tipus de ruixador
Filtre

Les aixetes de bany presenten diferents dissenys per adaptar-se a l'estil i decoració de totes les llars. Aquests aixetes de bany acostumen a ser aixetes de bany monocomandaments, és a dir, tenen un únic comandament que permet regular l'aigua calenta i freda. Entra a Fesmés i descobreix  els diferents tipus d'aixetes que permetran completar el teu bany, des d'aixetes lavabo, aixetes bidet, aixetes dutxa i aixetes banyera en diferents materials, col·leccions i estils perquè trobis el que més t'agradi.

Aixetes de bany, de la millor qualitat preu, per a totes les necessitats

Un dels millors moments del dia és el d'arribar a casa i abans d'estirar-te al sofà, passar per la dutxa o preparar-te una bona banyera per acabar de relaxar-te i donar per finalitzat el dia de la millor manera possible, oi? No obstant això, un factor que influeix en el gaudi d'aquest moment, és el tipus d'aixeta de bany que tinguem, ja que independentment de la seva funcionalitat i utilitat, no podem evitar que el disseny repercuteixi a l'hora de gaudir d'una bona dutxa o banyera, perquè no és el mateix netejar-se amb una aixeta de dutxa o aixeta de banyera d'últim disseny que un antiquat.

Aixetes de lavabo per cada estil de la llar


En aquesta secció, trobaràs una gran varietat d'aixetes de dutxa i aixetes de banyera de diferents col·leccions i acabats perquè puguis escollir el model que més t'agradi i gaudir com mai d'un bon bany. Si ho prefereixes, també tenim disponibles aixetes de dutxa termostàtiques que s'adaptaràn a la perfecció amb la dutxa i aportaràn comoditat i estil.

No hem d'oblidar la importància de les aixetes de bany, ja que són les que utilitzem amb més freqüència al rentar-nos les mans, la cara o les dents, i són el complement que tot moble bany necessita, per aquest motiu, escollir un bon disseny és essencial per a ressaltar el lavabo.
Per a aquells banys que tinguin bidet, també tenim disponibles una àmplia gamma d'aixetes bidet amb estils diferents que ressaltaran el seu disseny.