Termòstats

Aconsegueix mantenir la temperatura ideal al teu habitatge amb els nostres termòstats! A FESMÉS trobaràs la millor varietat de termòstats digitals i programables a molt bon preu. No te'ls perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Ús
Programes
Tipus de connexió
Alimentació
Filtre

Què és un termòstat?

Un termòstat és un dispositiu que va connectat a una font de calor o fred i permet regular i mantenir la temperatura als graus que se li indiqui. Per tant, sempre que tingui una temperatura indicada, el termòstat s'encarregarà de mantenir aquesta temperatura a la llar, sense permetre que la mateixa augmenti o disminueixi.

Compra el termòstat digital ideal a FESMÉS

Els termòstats digitals es caracteritzen per tenir una pantalla digital que permet saber la temperatura que hi ha en l'ambient, podent així modificar al teu gust. Aquest tipus de dispositius s'han convertit en un dels més essencials i importants que qualsevol habitatge necessita per saber la temperatura de les estades i aconseguir mantenir-la al teu gust.


A FESMÉS sabem la importància que té sentir-se plenament còmode a casa i sobretot, aconseguir que totes les estances de la llar tinguin la temperatura idònia. Per aquest motiu, posem a la teva disposició una gran varietat de termòstats digitals amb la finalitat que trobis el que més t'agradi i aconsegueixis mantenir la temperatura perfecta per a tu.

Avantatges de comprar un cronotermòstat

Els cronotermòstats compten amb un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  1. És molt més precís que un termòstat normal i corrent.
  2. És digital i programable.
  3. Controla la temperatura en tot moment, per hores i per dies.
  4. Ajusta l'hora d'encesa i apagada de la calefacció.
  5. Pots deixar-ho programat durant uns dies si te'n vas de vacances