Productes per mascotes

Comptes amb tot el necessari per al teu gos o gat? Descobreix a FESMES la millor selecció de productes per a mascotes a preus increïbles. Escull entre casetes de gos, llits i coixins, corretges i arnesos, etc. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Filtre

Compra productes per a gossos i gats

Els gats i els gossos es consideren l'amic més fidel que podem tenir, ja que anem on anem i tinguem l'estat d'ànim que tinguem, sempre hi són al nostre costat i no ens abandonen passi el que passi, oi?, i què menys que acaronar-los i oferir-los tot el necessari per garantir-los la millor qualitat de vida possible.

A FESMÉS volem que la relació amb el teu pelut sigui única i especial, i per aquest motiu, sabem que t'encantaran els nostres productes i accessoris per a gossos i gats. Tria el seu preferit i gaudeix amb la teva mascota!

Per què comprar accessoris per a gossos i gats?

Tant els gats com els gossos necessiten comptar amb una sèrie d'accessoris que els permeti desenvolupar les seves habilitats, descansar tranquil·lament, entretenir-se, jugar i romandre ben nets per evitar problemes de salut. I és que, estar a càrrec d'una mascota no és una tasca fàcil, i has de ser conscient que requereixen una atenció i cures específiques.

Per aquest motiu, t'oferim tots els accessoris necessaris per a gossos i gats amb la finalitat que cobreixis totes les seves necessitats i gaudeixis de la teva mascota com es mereix.

Quines coses per a gossos i gat trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció posem a la teva disposició la millor varietat de productes i complements per a gossos i gats, entre els quals trobaràs els següents:

Casetes per gos, són el complement perfecte per ubicar a l'exterior de l'habitatge i oferir-li un espai segur a la teva mascota, en el qual poder descansar i estar tranquil·lament mentre tu no hi ets a casa. Se solen col·locar a l'exterior de la llar, perquè a més de ser resistents a la intempèrie, estan cobertes, oferint protecció al teu gos davant els agents climàtics.

Transportins per gos i gat, són els accessoris per mascota que ens permeten transportar-les d'un costat a l'altre de forma segura. Se solen utilitzar en viatges o bé per portar al nostre pelut al veterinari.

Accessoris per a mascotes, són productes que facilitaran el dia a dia tant de la teva mascota com el teu, ja que trobaràs des de corretges i arnesos fins menjadors i joguines.

Llits per a mascotes, és el producte per a gossos i gats més important, ja que són de caràcter fonamental per a oferir-los un lloc en el qual descansar plàcidament i recuperar energies.

Productes d'higiene per a mascotes, prevenen de malalties i s'encarreguen de protegir i cuidar la teva mascota, així com xampús i collarets antiparàsits, entre altres productes.

Ossos per a gossos i premis, un dels productes que més li agradarà al teu pelut, ja que amb ells aconseguiràs establir i consolidar la relació amb el teu gos. Se solen utilitzar per ensenyar i ensinistrar a la teva mascota, amb la finalitat que cada vegada que faci alguna cosa bé, recompensar-li amb una llaminadura o snack.