Joguines per a gats i gossos

Descobreix la millor selecció de joguines per a gossos i gats i diverteix-te com mai amb el teu pelut! A FESMÉS trobaràs joguines de totes les mides, formes i materials, perquè trobis el seu preferit i gaudiu del vostre moment. Corre, que volen!

Filtrar per:

Tipus de producte
més... menys
Varietat
Material
més... menys
Filtre

Compra la joguina per a gos ideal a FESMÉS

Si estàs pensant a comprar una joguina per al teu gos i no saps quin li agradarà més o quin tipus de joguina és el més adequat, estàs en el millor lloc!

Els gossos que tenen molta energia necessiten joguines que els permetin canalitzar i gastar aquesta energia, amb la finalitat que quan sigui l'hora de dormir, estiguin esgotats i descansin plàcidament. Les joguines ideals per a gossos amb molta energia són els que requereixen que el gos corri i es cansi, així com les pilotes o discos per llançar.

Altrament, els gossos que compten amb un caràcter més tranquil, podran jugar tranquil·lament amb joguines que els proporcionen un entreteniment més relaxat.

A FESMÉS posem a la teva disposició la millor varietat de joguines per a gossos amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a la mida, edat i raça del teu pelut. Troba l'ideal per al teu pelut!

Quina joguina comprar per al meu gos?

Cada tipus de gos compta amb unes característiques diferents que els fan ser d'una manera determinada, amb un caràcter i una mida específic que s'ha de tenir en compte a l'hora d'escollir una joguina.

Els cadells necessiten joguines toves que els permetin mossegar sense fer-se mal, ja que amb prou feines tenen dents o els estan començant a sortir i necessiten una joguina mossegadora per poder calmar el dolor i divertir al mateix temps. Els peluixos també són una joguina molt recomanable, sempre que no comptin amb peces que es poden desenganxar fàcilment i ocasionar un greu accident, per tant, el millor serà un peluix simple, que no compti amb botons ni ulls que es puguin sortir. Aquest tipus de joguines, a més de ser tous i no fer mal, són una molt bona manera de donar-li companyia al teu pelut durant les nits, aportant-li tranquil·litat.

Les joguines per a gossos han d'adaptar-se a les mesures del pelut, ja que, si comptes amb un gos de petites dimensions, la joguina s'ha d'adaptar a les dimensions de la seva mandíbula.

En el cas dels gossos molt actius que solen mossegar i destrossar tot el que es troben al seu pas, es recomanen joguines que s'omplin de menjar, ja que aquest tipus de joguines suposen un repte i estarà entretingut i ocupat esbrinant la manera d'extreure el menjar o el premi de la joguina.

Tipus de joguines per a gossos

Segur que a tu també t'ha passat, de comprar joguines per al teu gos i notar que alguns d'ells els fan molt de cas i altres ni tan sols els agraden, oi?, i preguntar-te per què passa sense obtenir cap resposta. I és que, el món de les joguines per a gossos és molt ampli, i cal que sàpigues els diferents tipus i les funcionalitats que tenen cada un d'ells.

  1. Joguines interactives, són aquells que es caracteritzen per estimular la ment, desenvolupar l'olfacte i l'habilitat del gos, ja que acostumen a ser joguines amb un petit orifici en el qual s'introdueix un premi amb l'objectiu que el gos aconsegueixi treure el premi que s'amaga dins. Hi ha diferents nivells, ja que el més recomanable és començar el joc amb una joguina en què es vegi visible el premi i anar incrementant el nivell de dificultat, per evitar frustracions.
  2. Joguines en parella, són els que fem servir per jugar amb el gos i gaudir conjuntament, així com el Freesbie o la pilota, a través dels quals el gos associa que cada vegada que se li llença la pilota, l'ha d'anar a buscar i tornar-la a deixar perquè la hi llancem de nou.
  3. Joguines per a mossegar, ideals per a canalitzar l'energia i aconseguir així que el gos es quedi molt més tranquil i relaxat.

 

Descobreix la importància de les joguines per a gats!

Els gats, igual que els gossos, també compten amb joguines que els estimulen tant físicament com mentalment, entre els quals podem diferenciar:

  1. Joguines en parella, com poden ser les varetes, que estimulen la mobilitat del gat a través del moviment que fem nosaltres per jugar amb ells.
  2. Joguines de corda o electròniques, s'encarreguen d'estimular la ment i potenciar l'instint del gat, com pot ser jugar amb un ratolí de mentida, amb la finalitat que sigui caçat pel gat.

 

Tria una joguina i aconsegueix que el teu pelut gaudeixi com mai!