Gronxadors de jardí

Busques una forma original i molt còmoda de relaxar-te al teu jardí o terrassa? Tenim la solució perfecta: Gronxadors de jardí per a col·locar a l'exterior de la teva llar.

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Filtre

Gronxadors de jardí i cadires penjants

No hi ha lloc millor per descansar, relaxar-se, llegir o prendre una beguda que estirar còmodament en el teu propi gronxador o balancí de jardí. I per si fos poc, en FESMÉS tenim un gran nombre de tipus i models diferents de gronxadors: Gronxadors ou jardí, cadires penjants, sofà gronxador jardí, gronxadors balancí per a jardí, hamaca gronxador per a jardí ... Sigui quin sigui el teu tipus de gronxador per a jardí favorit, en FESMÉS comptem amb ell.

 

Per què comprar un balancí per al teu jardí o terrassa?

Un dels majors plaers de comptar amb un jardí o terrassa a casa és poder relaxar-nos en ell. Ja sigui sol, en parella, amb amics o familiars, compartir llargues estones quan arriba el bon temps es converteix en un dels nostres passatemps favorits.

Un balancí o gronxador per a jardí o terrassa ens permet portar aquest estat de relaxació a un nivell superior. Ens aporten un espai únic i molt còmode en el qual dormisquejar, xerrar o, simplement, deixar passar el temps.

I si teniu convidats habitualment, el balancí es convertirà en el seu racó preferit. Provocarà baralles per veure qui s'asseu en ell!

 

Què has de tenir en compte en comprar un gronxador o balancí per a jardí?

A l'hora de triar un model o un altre de balancí pel teu jardí o terrassa et recomanem que tinguis en compte el següent:

  • Material: habitualment fabricats en metall, per la seva resistència i lleugeresa. També poden combinar-se amb altres materials, com el mimbre, per a un acabat més natural. D'altra banda, també n’hi ha d’elaborats amb fusta, però solen tenir menor resistència i durabilitat.
  • Nombre de persones: Vols un balancí individual per llegir el teu llibre favorit en una càlida tarda de primavera? O compartir gronxador amb els teus familiars o amics per xerrar amb ells?
  • Pes: revisa la càrrega que pot suportar el balancí que vulguis comprar per evitar ensurts més endavant.
  • Mida: relacionat amb el nombre de persones que s'asseuran, però també amb l'espai de què disposes al teu jardí o terrassa. Especialment en aquest darrer espai, les terrasses, tingues en compte l'alçada del model que escullis si el teu balcó o terrassa té sostre.
  • Disseny: a més de comoditat, buscaràs que el disseny del balancí encaixi amb els teus gustos i amb l'espai on el col·locaràs.
  • Protecció del Sol: hi ha models de balancins per jardí o terrassa amb un petit tendal, que et protegirà del Sol en els dies més calorosos de l'estiu.
  • Instal·lació: per a més estabilitat i seguretat, hi ha models amb sistemes de fixació. Revisa que puguis instal·lar correctament al teu jardí o terrassa.

 

Tipus de balancins per a jardí o terrassa

Habitualment distingim els balancins o gronxadors segons el nombre de places:

  • Balancins individuals: també anomenats cadires o butaques penjants. Com el seu nom indica, són per a una sola persona. I per a més comoditat normalment necessitaràs complementar-lo amb uns coixins per a exterior.
  • Gronxadors de 2-3 places: per a diverses persones, de vegades van acompanyats d'un tendal que aporta major protecció solar.