Fresadores

Les fresadores elèctriques s'han convertit en un element essencial per a treballar la fusta i aconseguir un perfecte acabat

Filtrar per:

Potència (W)
Filtre

Quines fresadores de fusta trobaràs a Fesmés?

 Les fresadores elèctriques s'han convertit en un element essencial per a treballar la fusta i aconseguir un perfecte acabat. La fresadora de fusta permet mecanitzar tots aquells processos que requereixen tallar i llaurar la fusta amb una gran ergonomia i potència.

 Els usos de les fresadores de fusta són múltiples. Permet tallar, motllurar, perforar, suavitzar contorns, perfilar i rebaixar qualsevol element de fusta. Aquest fet fa que sigui una màquina molt versàtil, ja que permet realitzar una gran varietat de treballs fàcilment manejables.

Com triar una fresadora de fusta?

 Existeixen diversos aspectes que han de considerar-se a l'hora de triar una fresadora de fusta. Principalment depèn molt també de la mena de funció de treball que es vulgui. D'altra banda, hi ha altres aspectes claus a tenir en compte. Són els següents:

  • Diàmetre del casquet: El diàmetre del casquet s'expressa en mil·límetre i normalment les tasques de bricolatge de la llar s'aconsella que els casquets o pinces siguin entre 6 mm i 8 mm.
  • Pes: Perquè sigui fàcilment manejable s'aconsella que el pes sigui el més lleuger possible. També cal considerar que com més pesada sigui la fresadora major estabilitat s'aconsegueix.
  • Velocitat: Es recomana que inclogui la funció de regular la velocitat. Aquest aspecte permet que la fresadora s'ajusti a la duresa del material. En el cas de la fusta, es requerint que la fresadora aconsegueixi una velocitat alta.
  • Profunditat de tall o longitud de carrera: Segons el model de fresadora aquest aspecte pot variar. La capacitat de penetració en la fusta hauria de ser mínim de 40 mm de profunditat.
  • Accessoris per a la fresadora de fusta: Frases: Les freses són  els elements que donen formar i creen els dibuixos en la fusta girant a alta velocitat. En Fesmés disposem d'una fresadora amb 6 freses perquè el consumidor pugui disposar de la fresa que millor s'adapta al treball a realitzar.

 

 Com funciona una fresadora de fusta pas a pas

Pas 1: Muntar la fresa amb la màquina desendollada i amb l'eix bloquejat.

Pas 2: Definir una profunditat de tall.

Pas 3: Assegurar-nos que la peça està fermament subjecta.

Pas 4: Assegurar-nos del sentit en el qual es desplaça la màquina.

Pas 5: Posar-se a la feina!

Quins avantatges tenen les fresadores de fusta?

 Aquest tipus d'eina es caracteritza per la seva petita grandària i el seu fàcil ús damunt d'una superfície plana. Els seus mànecs en trobar-se prop de la base permeten un major control i estabilitat.

Des de Fesmés et convidem que exploris per la nostra selecció de fresadores de fusta.