Pintura efecte guix per mobles

Decora l'habitatge amb mobles pintats al guix! Troba a FESMÉS pintura al guix en una gran varietat de colors i modernitza el mobiliari de la llar.

Filtrar per:

Color
més... menys
Capacitat (lt)
Filtre

Què és la pintura al guix o chalk paint?

La pintura al guix o chalk paint és un tipus de pintura que està marcant tendència en el mercat, ja que és ideal per canviar l'estil decoratiu de la llar.

La pintura al guix té un acabat semblant al mat, i aconsegueix donar aquest toc vintage que tant s'ha posat de moda en aquests últims temps. A més, a l'ésser un producte molt versàtil, es pot aplicar a qualsevol tipus de moble.

Per tant, si el que estàs buscant és canviar l'estil dels mobles del teu habitatge, t'encantaran les nostres pintures al guix o chalk paint.

Característiques pintura al guix

La pintura al guix o chalk paint destaca principalment per les següents característiques:

  • Pintura fàcil d'aplicar, ideal per a principiants, ja que es pot aplicar de manera senzilla amb corró, brotxa o pistola, sense necessitat de ser un especialista.
  • És una pintura a l'aigua i lliure de tòxics, característica fonamental per tenir cura del medi ambient, ja que no conté dissolvents ni tòxics.
  • És un tipus de pintura sostenible.
  • No necessita imprimació prèvia, ja que s'aplica directament sobre la superfície neta.
  • Possibilitat de barrejar colors, combinant diferents tonalitats fins a aconseguir el color desitjat.
  • Gran poder de cobertura en una sola capa.
  • No desprèn olors, de manera que pots pintar sense haver de patir olors fortes.

 

Què pots pintar amb chalk paint?

Amb pintura chalk paint pots pintar sobre una gran varietat de superfícies, entre les quals es troben les següents: superfícies de fusta, metall, plàstic, vidre, tela, i ciment.

Com pots comprovar, la pintura al guix té un immens ventall de possibilitats decoratives, ja que pots pintar qualsevol superfície que se't vingui de gust i donar-li aquest toc vintage que tant t'agrada. A més, si t'estàs preguntat si pots pintar també el terra de casa teva amb chalk paint, la resposta és ... És clar que sí! Els terres de fusta o ciment es poden pintar perfectament amb pintura al guix, aconseguint un estil decoratiu diferencial, que enamorarà a tot aquell que entri al teu habitatge.

Com mantenir els mobles pintats al guix?

Un cop hagis pintat els mobles amb chalk paint, hauràs  de donar-li un acabat per oferir una major protecció. De manera que, quan la pintura s'hagi assecat, hauràs d’envernissar o d’encerar la superfície, en funció de l'ús que li donaràs al moble.

Arribats a aquest punt, el manteniment és molt senzill, ja que independentment si has triat cera o vernís, la superfície estarà protegida. Per tant, únicament t’hauràs de preocupar a mantenir la superfície intacta, netejant amb un drap humit i sabó neutre les possibles taques o marques que es puguin produir. Posteriorment, hauràs d’encerar o tornar a posar vernís a la zona en concret i donar-li brillantor amb un drap de cotó.