Mecanismes de superfície

Descobreix la millor varietat de mecanismes de superfície a molt bon preu! A Fesmés trobaràs interruptors, bases d'endoll, commutadors, encreuaments, polsadors i tot el que necessitis. T'ho perdràs?

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Col·lecció
Color
Filtre

Què és un mecanisme de superfície?

Un mecanisme de superfície, com el seu propi nom indica, es caracteritza per col·locar-se a l'exterior de la mateixa estructura, és a dir, no va encastat i normalment se sol instal·lar cargolats a la paret.

Quin tipus de mecanismes elèctrics de superfície trobaràs?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de mecanismes electrònics perquè trobis el que cobreixi les teves necessitats. Entre els diferents tipus, destaquem els següents.

Bases d'endoll de diferents tipus i formes, tant individuals com múltiples, rodons o quadrats, ideals per connectar aparells electrònics.

  1. Preses TV, permeten la connexió d'un receptor de TV a la instal·lació d'una antena. També trobaràs models que incloguin preses FM, ideals per connectar també un receptor de ràdio.
  2. Preses telèfon, permeten connectar una línia telefònica, ja que s'encarrega de rebre els cables des del PAU i a través d'aquesta, s'endolla un terminal telefònic mitjançant el cable de connexió.
  3. Commutadors, s'encarreguen de canviar o interrompre el pas d'un corrent elèctric, controlant així un punt de llum des de dos comandaments diferents, ja que compten amb una estructura de 3 cables, en lloc de 2 com els interruptors.
  4. Creuaments, se solen confondre amb els commutadors, ja que també s'utilitzen per encendre i apagar la llum, però des de 3 llocs diferents.
  5. Interruptors, també s'utilitzen per encendre i apagar la llum, a diferència dels commutadors i encreuaments, els interruptors únicament poden controlar l'encesa i apagada des del mateix lloc.
  6. Polsadors de timbre, es caracteritza per ser un botó polsador que permet o impedeix el pas del corrent elèctric generant així el soroll que coneixem com a timbre cada vegada que es prem aquest botó.

 

A més, en funció del mecanisme de superfície que prefereixis, trobaràs les següents col·leccions:

  • Alfa, col·lecció composta per mecanismes de superfície de color blanc fabricada en plàstic, amb protecció IP20 i fàcil instal·lació.
  • Basic, col·lecció composta per commutador, polsador i endoll de color blanc i fabricada en plàstic.
  • Forix, col·lecció formada per mecanismes de superfície blancs, caracteritzada per la seva facilitat d'instal·lació i per ser una col·lecció moderna i versàtil.
  • S 73 Loft, col·lecció es caracteritza pel seu estil minimalista, un disseny que proporciona una estètica depurada a qualsevol estada que s'instal·li. A més,  està disponible en color alumini i blanc, una opció ideal per combinar amb el mobiliari de la teva llar.

 

Compra Commutadors, interruptors i encreuaments de superfície a FESMÉS

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de commutadors, interruptors i encreuaments de superfície que s'adaptaran perfectament a les teves necessitats i a la decoració del teu habitatge.

Si estàs buscant mecanismes de superfície dobles, t'oferim tant interruptors dobles com commutadors dobles, que a més de la funcionalitat que exerceixen de controlar els punts de llum, apagant i encenent la llum al teu gust, aportaran un toc decoratiu al teu habitatge.

Si busques alguna cosa d'estil més senzill i tradicional, podràs escollir entre creuaments, interruptors individuals o commutadors individuals, depenent si vols controlar la llum des d'un únic punt o des de diversos llocs de l'habitatge.