Tiradors clàssics

Marca tendència amb els nostres tiradors per mobles clàssics i estilitza el mobiliari de la llar. Els nostres tiradors clàssics donen un toc únic.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Distància entre centres (mm)
Filtre

Comprar tiradors per mobles clàssics

Aporta un toc diferencial a la decoració del teu habitatge amb els nostres tiradors per a mobles clàssics!

A FESMÉS sabem la importància que tenen els petits detalls, ja que en moltes ocasions no cal fer grans canvis per millorar l'estil i el disseny del teu habitatge, perquè els petits canvis són els que realment milloren l'aspecte i la imatge de qualsevol part de la llar.

De manera que, si t'estàs plantejant fer petits canvis decoratius a la llar, t'encantaran els nostres tiradors per a mobles clàssics, que aportaran un nou aire al mobiliari de casa teva. Tria el model que més t'agradi i realça la bellesa dels teus mobles! Son tant elegants que fins i tot els podries utilitzar en mobles de jardi i terrassa.

Per què comprar tiradors per mobles clàssics i vintage

Els mobles de la llar són una part fonamental en la decoració d'un habitatge, ja que marquen l'estil i l'essència de cada llar, transmetent personalitat i dissenyant espais i racons únics.

Però la veritat sigui dita, i és que quan portes molt de temps veient el moble de la mateixa manera, oi que et vénen ganes de renovar-lo o canviar el seu disseny? Si és així, no et preocupis per res perquè posem a la teva disposició la millor selecció de tiradors clàssics i vintage que aportaran aquest toc d'elegància, classe i estil que tant temps portes buscant.

Tipus de tiradors per mobles clàssics

En aquesta secció t'oferim un ampli ventall de possibilitats decoratives amb els nostres models de tiradors clàssics i vintage, entre els quals diferenciem els següents:

  1. Tiradors anella, es caracteritzen per aportar aquest toc vintage i retro a tot tipus de mobles, aconseguint així un nou aspecte i disseny dels mobles del teu habitatge.
  2. Tiradors petxina, són tiradors molt originals que aconsegueixen aportar aquest toc rústic i campestre que està marcant tendència en el mercat.
  3. Tiradors horitzontals, com el seu propi nom indica, són tiradors que es col·loquen en forma horitzontal per realitzar la seva funció d'obertura i tancament de mobles i armaris. A més, els pots trobar amb anella o bé tiradors amb placa.
  4. Tiradors horitzontals i verticals, són tiradors molt versàtils que es poden col·locar tant de manera vertical com horitzontal, incrementant així les possibilitats decoratives.
  5. Tiradors pom, una de les millors opcions per aportar personalitat als teus mobles i millorar la seva estètica i elegància. A més, pots col·locar-los en tot tipus de mobiliari, independentment de l'estil que sigui, i aconseguir així aquest toc rústic diferencial.
  6. Tiradors verticals, són un estil de tiradors atemporals i clàssics, que es col·loquen de forma vertical per aconseguir obrir i tancar els mobles, aportant classe i elegància a la llar.

 

Avantatges dels tiradors per mobles clàssics

Comptar amb tiradors per mobles clàssics i ferramenta clàssica a casa és una de les millors decisions per decorar i millorar l'estil decoratiu de la llar de manera fàcil, senzilla i econòmica.

Els estils i tendències decoratives van canviant al llarg dels anys, però sí que és veritat que l'estil decoratiu clàssic és un estil que mai passa de moda, i és més, segueix marcant tendència al mercat actual.

Els tiradors per mobles clàssics i ferramenta clàssica tenen la capacitat de canviar per complet l'aspecte de tot un mobiliari, sense necessitat de reemplaçar el mobiliari per aconseguir un aire decoratiu nou. Per tant, un dels avantatges que més importància tenen és la facilitat amb la qual aconsegueixen millorar el disseny dels mobles de la llar, ja siguin mobles de cuina, mobles de saló, rebedors, etc.

A més, amb  tiradors per mobles clàssics i ferramenta clàssica podràs restaurar els teus mobles antics o aportar personalitat al mobiliari existent, aconseguint així peces úniques amb estil, originalitat i elegància.