Cadires de jardí plegables

Estàs buscant la cadira perfecta per al teu jardí? A Fesmés trobaràs diferents models de cadires plegables per a jardí i exterior.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Material
Estil
Filtre

Les cadires plegables de jardí són una opció pràctica i versàtil per a aquells que busquen mobiliari còmode i funcional per a un espai exterior. Aquestes cadires es caracteritzen per la seva capacitat de plegar-se, cosa que les fa molt fàcils d'emmagatzemar i transportar. Són ideals per a espais petits o per a aquells que volen tenir l'opció de moure els seus mobles al voltant del jardí segons calgui.

Per què tenir cadires plegables al teu jardí

Els avantatges més destacats de tenir cadires plegables al teu jardí són:

 • Estalvi d'espai: Un dels principals avantatges de les cadires plegables és la capacitat per ocupar menys espai quan no estan en ús. Això és especialment beneficiós si tens un jardí petit o limitat, ja que podràs guardar fàcilment i deixar més espai lliure per a altres activitats.
 • Fàcil emmagatzematge: Gràcies al seu disseny plegable, aquestes cadires es poden guardar fàcilment a qualsevol lloc, com al garatge, el soterrani o fins i tot dins de l'armari.
 • Transport convenient: Si planeges fer una reunió a l'aire lliure o anar-te'n de pícnic, les cadires plegables són la solució perfecta. El seu disseny lleuger i plegable permet transportar-les amb facilitat a qualsevol lloc sense ocupar gaire espai al teu vehicle.
 • Versatilitat: Les cadires plegables són extremadament versàtils ja que es poden fer servir tant a l'interior com a l'exterior. Pots col·locar-les al pati durant una barbacoa o utilitzar-les com a seients addicionals dins de la casa durant un sopar amb amics.
 • Durabilitat: Encara que puguin semblar fràgils degut al seu disseny plegable, aquestes cadires estan fabricades amb materials resistents que garanteixen la seva durabilitat i estabilitat en asseure's sobre elles.
 • Fàcil neteja: Un altre avantatge de les cadires plegables és que són molt fàcils de netejar. Pots simplement passar un drap humit per la superfície per retirar qualsevol taca o brutícia.
 • Varietat de dissenys i estils: Les cadires plegables no només són funcionals, sinó que també poden ser un afegit estètic al teu jardí. Hi ha una àmplia varietat de dissenys i estils disponibles al mercat perquè puguis triar l'opció que millor s'adapti al teu espai exterior.

Factors que cal considerar en escollir cadires plegables de jardí

En triar les cadires plegables de jardí perfectes, hi ha diversos factors importants a considerar:

 • Material: És fonamental triar un material resistent i durador per a les cadires plegables de jardí. Les opcions més comunes són la fusta, el metall i el plàstic.
 • Pes: Si planeges moure les cadires amb freqüència, és important tenir en compte el seu pes. Les cadires més lleugeres seran més fàcils de transportar, però també poden ser menys resistents.
 • Comoditat: Revisa si les cadires tenen coixins o respatllers ajustables per a més comoditat.
 • Dimensions: És important tenir en compte la mida de les cadires quan estan obertes i tancades. Han de cabre fàcilment a l'espai d'emmagatzematge designat quan estiguin plegades.
 • Resistència a l'aigua: Si planegeu deixar les cadires fora durant tot l'any o si viviu en una zona amb molta humitat o pluges freqüents, és essencial que siguin resistents a l'aigua i a la intempèrie.
 • Capacitat de pes: verifica el pes màxim que pot suportar cada cadira per assegurar-te que sigui adequada per a tots els membres de la família i possibles convidats.