Maquinària de jardineria

Així vulguis mantenir un petit o un gran jardí, en FESMÉS trobaràs el que busques. Des dels productes més senzills i econòmics, a aquells més professionals per a aquells que ho requereixin.

Filtrar per:

Filtre

Maquinària de jardineria de marques com BoschVaro o Garland pel teu jardí. Tallagespa elèctric, tallagespa a benzina, motoserra elèctrica, motoserra a benzina, tallavores, desbrossadora, tallabarders, aspirador i bufador, biotriturador, motocultor i motoaixada amb tots els accessoris per maquinària de jardí necessaris al millor preu.

Per què cal comprar maquinària de jardineria?

Comptar amb les eines adequades és indispensable a l'hora de mantenir sa i lluent nostre jardí.

En FESMÉS comptem amb el millor catàleg de maquinària i eines per a deixar el teu jardí a punt. Posem a la teva disposició els productes de les millors marques i qualitat perquè puguis trobar el que estàs buscant. 

Si tens la sort de gaudir d'un jardí, et caldrà comptar amb la maquinària i les eines indicades per tenir-lo sempre condicionat i bonic. En FESMÉS et proporcionem aquestes eines que faran que aquest treball sigui molt més fàcil i més de la forma més econòmica possible. 

Així vulguis mantenir un petit o un gran jardí, en FESMÉS trobaràs el que busques. Des dels productes més senzills i econòmics, a aquells més professionals per a aquells que ho requereixin. 

Tant si estàs començant com si ets un professional de les activitats de manteniment de jardins, tenim la maquinària de jardí i les eines que necessites. 

Maquinària de jardineria per al manteniment de jardí

Ja sigui en un petit racó verd a casa teva o una àmplia extensió de gespa i vegetació, el manteniment del jardí és essencial. La nostra maquinària de jardineria t'ajudarà a que totes les tasques que comporta el manteniment siguin més senzilles.

Entre les moltes accions a realitzar perquè el teu jardí llueixi sempre de meravella, les més habituals són:

  • Tallar la gespa: tant pel creixement excessiu, com per l'aparició de males herbes. Per a això, el millor és utilitzar un tallagespa, ja sigui elèctric o de gasolina. Com a maquinària de jardineria complementària per a aquesta tasca, potser us interessa comptar també amb una desbrossadora o tallavores, per a aquells racons on el tallagespa no arriba.

  • Podar branques: davant d'aquells arbres i arbustos que arriben a envair espais no desitjats, hem de realitzar la poda de branques. També ajuda per eliminar branques mortes. En aquest cas, una motoserra serà la vostra millor aliada. I si heu de podar bardisses o donar soritda al vostre esperit creatiu, caldrà un tallabarders.

  • Netejar: fulles, branques, petits insectes ... Sovint haurem netejar el nostre jardí de tots aquests elements. Si voleu treure-us de sobre aquesta tasca ràpidament, el millor serà que opteu per un dels nostres aspiradors o bufadors de jardí.

Treballar la terra: ja sigui per plantar noves flors, arbustos o arbres, o si voleu començar amb un petit hort propi, haureu preparar la terra del vostre jardí. Un motocultor o motoaixada us estalviarà molta feina dura en aquest sentit.