Adhesius instantanis i forts

Descobreix la millor varietat de coles i adhesius instantanis que et permetran reparar, blanquejar i restaurar tot tipus de superfícies i materials. Entra a FESMÉS i aprofita't de la millor qualitat a preus increïbles!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Capacitat (ml)
Pes (gr)
Aplicació
més... menys
Filtre

Compra la cola forta i instantani ideal a FESMÉS

Tot amant del bricolatge sap la importància que té comptar amb una caixa d'eines ben completa, ja que en qualsevol moment, se li pot encendre aquest do de manetes, i voler arreglar, reparar o construir qualsevol element o producte que li vingui de gust, i per tant, és de vital importància tenir a prop tots els estris i eines necessàries per dur a terme les tasques de bricolatge.

De manera que, si et consideres tot un manetes, capaç d'arreglar qualsevol desperfecte, i gaudeixes deixant-te portar pel teu costat més creatiu, un dels elements fonamentals que no poden faltar a la teva caixa d'eines serà la cola forta i instantània.

Per què comprar coles instantànies?

Segur que a tu també t'ha passat, d'estar tranquil·lament a casa teva, netejant i ordenant les diferents estances de la llar i, sense voler, donar-li un cop a aquell gerro que tant t'agrada, amb tan mala sort que s'ha bolcat i s'ha escrostonat o desenganxat una part. En aquest moment, és quan el pànic comença a apoderar-se de nosaltres i anem corrent en recerca d'una solució ràpida i instantània que ens permeti reparar el producte com més aviat millor.

Però, i quin és el problema amb què ens trobem? Que no tenim cap producte que ens solucioni el problema, i aquí és quan ens adonem de la importància que tenen comptar amb una cola instantània a la llar, que ens aporti una solució ràpida.

A més, per a aquelles persones que tinguin nens a casa, la cola instantània serà un element fonamental que  salvarà de més d'una dificultat i  permetrà reparar, reutilitzar i allargar la vida útil de diferents productes.

Característiques de les coles fortes i instantànies

La cola forta i instantània repara diferents tipus de superfícies i materials, gràcies a les característiques que presenta, entre les quals destaquem les següents:

  • Ràpida velocitat d'assecament.
  • Gran durabilitat.
  • Alta capacitat de fixació.
  • Fàcil aplicació.
  • Resistència a l'aigua.
  • Resistència a cops i vibracions.

 

Quin tipus de cola instantani i fort trobaràs?

En funció de les necessitats que vulguis cobrir, trobaràs els següents tipus de cola:

Cola instantània, és l'ideal per obtenir resultats ràpids i resistents, ja que és capaç d'unir a la perfecció diferents superfícies en tan sols 3 segons.

Adhesius de reparació, ideal per unir materials que estan sotmesos a moviments de dilatació i contracció, ja que a més d’enganxar elements, també segella i repara, aportant gran resistència fins i tot a la intempèrie, a l'aigua i a la humitat.

Adhesius dos components, com el seu propi nom indica, són adhesius que estan compostos per resina i enduridor, que en barrejar-se, aconsegueixen unions molt resistents.

Adhesius plàstic
, específics per reparar i unir canonades i plàstics durs o rígids.

Adhesius tèxtil, ideal per aplicar tant en teixits naturals com sintètics, ja que resisteix a la rentada i planxat.

Blanquejador de juntes, té una gran capacitat per renovar i millorar l'aspecte de qualsevol tipus de rajoles.

Cola paper pintat
, específica per aplicar a la paret, abans de l'emprimació i col·locació del paper pintat, ja que aconsegueix una gran adherència i resistència.

Cola per moqueta, és una opció estupenda per aconseguir adherir i enganxar recobriments a terra.

Cola poliestirè, ideal per col·locar escumes d'aïllament sobre parets o sostres i enganxar materials d'escuma sintètica o llosetes de poliestirè al sostre.

Cremallera tèxtil autoadhesiva, ideal per aconseguir gran adherència sense necessitat de cosir el material.

Restaurador ceràmic i esmaltat, repara tot tipus d'imperfeccions sobre superfícies esmaltades i de ceràmica.

Tac químic, és una resina que s'utilitza per subjectar varetes i ancoratges pesants de fins a 400 kg.