Què són els estenedors plegables de peu?

Els estenedors es consideren elements indispensables que han d'estar presents en qualsevol habitatge, ja que permeten estendre la roba acabada de rentar, amb la finalitat que s'assequi correctament i poder tornar a fer ús d'ella.

Els estenedors plegables de peu són una estupenda opció per estalviar el màxim d’espai possible, ja que un cop han complert amb la seva tasca d'eixugar la roba, es poden plegar i emmagatzemar a qualsevol espai, sense ocupar un espai d'emmagatzematge extra. Explora el catàleg i aconsegueix el teu pròxim estenedor plegable de roba!

Troba l'estenedor de roba plegable ideal a FESMÉS

A FESMÉS t'oferim una gran varietat d'estenedors plegables, una alternativa estupenda a les assecadores elèctriques, que a més d'ocupar molt més espai, consumeixen energia i impliquen una inversió econòmica molt més gran.

En aquesta secció t'oferim diferents models d'estenedors plegables en diferents mides, perquè s'adaptin a tots els espais de l'habitatge i puguis eixugar la roba sense cap problema. Gràcies a la seva portabilitat i sistema de plegament pots usar-los tant en espais interiors com en espais exteriors.

Descobreix els avantatges dels estenedors plegables de peu

Els estenedors plegables de peu ofereixen un ampli ventall d'avantatges, entre les quals trobem les següents:

  • Són molt fàcils i còmodes d'utilitzar, únicament has d'estendre les parts superiors de l'estenedor i deixar la roba a sobre perquè s'eixugui.
  • Són molt pràctics, ja que els pots posar en qualsevol part de la llar, ja sigui interior o exterior i anar canviant-lo de lloc al teu gust. A més tenen una optimització d'espai molt completa, i hi caben un gran nombre de pinces de fusta o pinces de plàstic així com cistelles de pinces petites o cistelles de pinces de més capacitat.
  • Són portàtils i lleugers, podent-los traslladar sense cap problema, sense la necessitat que es quedin fixats en un lloc en concret, ja que es poden col·locar on tu vulguis.
  • Estalvien espai, ja que un cop ja s'han utilitzat, els pots plegar i guardar a qualsevol racó, recuperant l'espai que estaven utilitzant.
  • Són molt econòmics, i, a més, impliquen un estalvi energètic, ja que en no utilitzar una assecadora, estalviaràs en la factura de la llum.

 

Quin tipus d'estenedors extensibles trobaràs?

En aquesta secció descobriràs diferents tipus d’estenedors extensibles, amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents models, trobem els següents:

  1. Estenedors plegables de 18 metres, són ideals per posar a qualsevol espai o racó de la llar, ja que compten amb 18 metres de longitud, podent reduir la mida plegant un dels dos laterals de l'estenedor.
  2. Estenedors plegables de 20 metres, són ideals per a col·locar en espais amb majors dimensions, ja que ofereixen 20 metres d'estesa, una opció estupenda si sols fer rentadores amb grans volums de roba.
  3. Estenedors elèctrics plegables, són estenedors que es caracteritzen per ser elèctrics i desprendre calor, afavorint i agilitant el procés d'assecament de la roba. Són una de les millors alternatives a les assecadores, ja que consumeixen menys i ocupen menys espai.