Serralleria i seguretat

Mantingues el teu habitatge segur i ben equipat! A Fesmés trobaràs la millor varietat de productes de serralleria i seguretat que et permetran estar a gust a la llar. Fes un cop d'ull i gaudeix com mai del teu habitatge!

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Compra articles de serralleria en FESMÉS

En FESMÉS hem seleccionat les millors eines de serralleria i seguretat que convertiran el teu habitatge en un lloc segur, gaudint molt més del teu dia a dia, sense témer que puguin entrar a casa teva.

Som conscients de la importància que té sentir-nos protegits dins de casa, ja que qualsevol persona, en el seu propi habitatge, ha de sentir-se còmode i segur, sense cap mena de por al fet que li entrin a robar. Si sents que pots millorar la seguretat de la teva llar, no ho dubtis més, continua llegint i coneix els nostre catàleg de serralleria.

Descobreix serralleria d'alta seguretat per al teu habitatge.

En aquesta secció trobaràs tot el que necessites per a aconseguir un habitatge segur i ben equipat, entre els diferents productes de seguretat i serralleria, destaquem els següents:

 • Caixes fortes i de cabals, són les més adequades per a emmagatzemar productes de valor en un lloc segur i amb accés restringit, ja sigui per clau o amb codi de seguretat.
 • Porta claus, com el seu propi nom indica, s'utilitza per a guardar les claus en un lloc segur i localitzable. D'aquesta manera, t'oblidaràs de perdre-les pels racons de la llar, i tindràs un lloc on trobar-les sempre que les necessitis.
 • Cadenats, un dels objectes més populars per a aportar seguretat als teus objectes personals, així com armaris, bicicletes, patinets, etc. Dins del nostre catàleg de cadenats trobaràs cadenats de codi o de clau.
 • Seguretat infantil, per a llars amb nens petits és imprescindible comptar amb productes de seguretat infantil. Aquests elements t'aportaran la seguretat necessària en tots aquells racons o espais de l'habitatge més perillosos, com poden ser les escales.
 • Topalls per a portes, eviten els cops de porta i aporten protecció, ja que eviten que les portes d'interior colpegin contra la paret.
 • Forrellats i passadors portes, elements de seguretat que aporten protecció a la llar, ja que permeten el bloqueig de les portes, impedint que aquestes es puguin obrir.
 • Espiells, un altre dels elements de serralleria indispensables per a la seguretat de la llar. Gràcies als espiells podem veure qui crida al timbre de casa abans d'obrir, amb el benefici d'evitar possibles sorpreses desagradables.
 • Pernis per a porta i frontisses, permeten el gir i l'obertura de les portes, elements de serralleria indispensables que són presents en tots els habitatges, ja que, sense aquesta mena de serralleria, les portes no serien funcionals.
 • Panys per a portes d'embotir, una opció estupenda per a aportar seguretat a les portes d'entrada dels habitatges.
 • Cilindres i barrets forts, es tracta d'una de les opcions més utilitzades com a mecanisme per a obrir i tancar portes aportant seguretat i protecció antibumping i millorar la seguretat de la llar.
 • Ferramenta per a portes corredisses, gràcies als nostres kits, podràs disposar de tots els elements i accessoris de serralleria necessaris per a muntar una porta corredissa de manera segura.
 • Accessoris persianes i finestres, com el seu propi nom indica, tots els accessoris necessaris per a muntar una persiana i finestra correctament. Trobaràs topalls, cintes o recollidors.
 • Cordills i entenimentades, es consideren elements de seguretat, ja que, en el sector del bricolatge, són fonamentals per a sostenir qualsevol estructura o material.
 • Mosquetons, baules i cadenes, elements fonamentals en els treballs de bricolatge i Jardineria, on es necessita comptar amb la seguretat necessària que eviti qualsevol tipus d'accident mentre es fan les tasques.
 • Tancaportes, elements que proporcionen seguretat a les portes de l'habitatge, ja que eviten tot tipus de cops de porta provocats per corrents d'aire, controlant així la velocitat del tancament.