Parquet laminat

Parquet laminat ideal per la teva llar o negoci. Fàcil de col·locar amb el sistema clic i resistent a tota mena de càrrega. Descobreix l’àmplia gamma de tonalitats i mides de parquets laminats.

Filtrar per:

Marca
Col·lecció
Resistència
Classe d'ús
Disseny lama
Acabat
Color
més... menys
Amplada lama (mm)
Longitud lama (mm)
Gruix lama (mm)
Filtre

Comprar parquets laminats, parquets per somiar!

Avui dia, els parquets laminats poden trobar-se en qualsevol espai de la llar: menjador, sales d'estar, dormitoris i cuines, també en tot tipus d'espais públics: botigues, hotels, despatxos, etc. Gràcies a la innovació tecnològica actual, s'aconsegueixen superfícies que imiten amb gran realisme les fustes naturals, pissarres, pedres, etc. amb gran varietat de vetes i colors que s'adapten a tots els espais que puguis imaginar, ja siguin moderns, clàssics o rústics.

Els parquets laminats, a més de caracteritzar-se per la seva llarga vida útil, són fàcils d'instal·lar, molt resistents i sense necessitat de manteniment. Irresistibles, oi? No et pots quedar sense el teu!

A Fesmés t'oferim un gran ventall de dissenys i qualitats que compliran totes les teves expectatives i s'adaptaran a tots els estils de vida actuals, permetent una personalització única de la llar. Naturalment, també oferim tots els accessoris per al seu muntatge: sòcols, aïllament acústic d'impacte, perfils d'acabat, coles i adhesius, productes de neteja, etc.

Avantatges dels parquets laminats

Els parquets laminats presenten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més rellevants:

 • Gran resistència a l'abrasió, cops, esgarrapades, a la llum solar i a les taques.
 • Fàcils d'instal·lar, no et caldrà contractar un muntador i el sistema d'unió que tenen és per clic, sense necessitat de cues.
 • Sense manteniment i fàcils de netejar, únicament et caldrà comptar amb una aspiradora i un drap humit.
 • Fabricats en un90% en fusta, producte natural i reciclable que no perjudica la salut.
 • Llarga vida útil, es pot desmuntar i reinstal·lar en un altre espai.
 • No afecta el medi ambient, ja que són inodors, emissions pràcticament inexistents, lliures de pesticides, metalls pesants i compostos orgànics clorats.

Quants anys dura un pis laminat?

Els sòls laminats duren una mitjana de 15 anys, encara que dependrà dels materials, qualitat del fabricador i execució en la seva instal·lació.

Cal col·locar alguna cosa sota el sòl laminat?

Sempre s'ha de col·locar un aïllament tèrmic, que també serveixi com a aïllament acústic. 

Què és millor el pis laminat o de ceràmica?

El sòl laminat és més ecològic, perquè prové normalment de fustes reciclades i el seu procés de fabricació no gasta tanta energia com els ceràmics.

Quants tipus de sòls laminats hi ha?

Es classifiquen en dos grans tipus: comercials o domèstics.

Com saber si el meu pis és laminat?

Mentre que els pisos vinílics estan fets amb materials com el PVC o derivats del plàstic, els laminatges són de materials derivats de la fusta.

Quin color de sòl laminat és més net?

Al contrari del que molta gent creï, els foscos són millor opció perquè dissimulen més les taques. Sòls amb tons ocres, marrons o beix fosc poden ser una bona elecció.

Què posar en el sòl per a aïllar el fred?

Per al fred un bon material aïllant és el poliestirè expandit.

Què significa AC5 en sòls laminats?

Significa que pot resistir més de 6500 voltes de la màquina d'escatar. El que és una bona opció per a l'ús domèstic intensiu. També és molt utilitzat en locals comercials o establiments amb gran trànsit de persones.

Com triar un parquet laminat? Qualitat i graus de resistència dels parquets laminats

Habitualment, quan volem triar un parquet laminat, sempre ens trobem amb les nomenclatures AC3, AC4 i AC5. Aquesta nomenclatura, simplement ens indica la resistència i la duresa superficial de terra.

Les superfícies decorades dels parquets laminats estan fabricades amb paper de gran qualitat, impregnat amb resines melamíniques. Aquestes superfícies estan sotmeses a un test d'abrasió, amb la finalitat de poder establir una classificació i categorització dels diferents tipus de qualitats dels parquets. El test és molt senzill, i consisteix a col·locar un corró amb un paper de vidre que va donant voltes a la superfície fins que el parquet perd la capa decorativa.

En funció de les voltes que hagi suportat i, en conseqüència, de la resistència al desgast i abrasió que hi hagi demostrat, es classifiquen de la següent manera:

 • AC1: més de 900 voltes.
 • AC2: més de 1800 voltes.
 • AC3: més de 2500 voltes.
 • AC4: més de 4000 voltes.
 • AC5: més de 6500 voltes.


Però, no només cal tenir present el grau de resistència a l'abrasió i la duresa, també cal tenir present la qualitat que ve denominada pel tipus de classe i que acompanya la classificació AC, aquestes són les més comunes, dividides en 2 subgrups:

1. Ús exclusiu domèstic:

Classe 21: domèstic moderat.

Classe 22: domèstic general.

Classe 23: domèstic intens.

2. Ús comercial o domèstic intensiu

Classe 31: domèstic intensiu o comercial moderat.

Classe 32: domèstic intensiu o comercial normal.

Classe 33: domèstic intensiu o comercial intensiu.

Classe 34: domèstic intensiu o industrial moderat.