Parquet laminat

Parquet laminat ideal per la teva llar o negoci. Fàcil de col·locar amb el sistema clic i resistent a tota mena de càrrega. Descobreix l’àmplia gamma de tonalitats i mides de parquets laminats.

Comprar parquets laminats, parquets per somiar!

Avui dia, els parquets laminats poden trobar-se en qualsevol espai de la llar: menjador, sales d'estar, dormitoris i cuines, també en tot tipus d'espais públics: botigues, hotels, despatxos, etc. Gràcies a la innovació tecnològica actual, s'aconsegueixen superfícies que imiten amb gran realisme les fustes naturals, pissarres, pedres, etc. amb gran varietat de vetes i colors que s'adapten a tots els espais que puguis imaginar, ja siguin moderns, clàssics o rústics.

Els parquets laminats, a més de caracteritzar-se per la seva llarga vida útil, són fàcils d'instal·lar, molt resistents i sense necessitat de manteniment. Irresistibles, oi? No et pots quedar sense el teu!

A Fesmés t'oferim un gran ventall de dissenys i qualitats que compliran totes les teves expectatives i s'adaptaran a tots els estils de vida actuals, permetent una personalització única de la llar. Naturalment, també oferim tots els accessoris per al seu muntatge: sòcols, aïllament acústic d'impacte, perfils d'acabat, coles i adhesius, productes de neteja, etc.

Avantatges dels parquets laminats

Els parquets laminats presenten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més rellevants:

 • Gran resistència a l'abrasió, cops, esgarrapades, a la llum solar i a les taques.
 • Fàcils d'instal·lar, no et caldrà contractar un muntador i el sistema d'unió que tenen és per clic, sense necessitat de cues.
 • Sense manteniment i fàcils de netejar, únicament et caldrà comptar amb una aspiradora i un drap humit.
 • Fabricats en un90% en fusta, producte natural i reciclable que no perjudica la salut.
 • Llarga vida útil, es pot desmuntar i reinstal·lar en un altre espai.
 • No afecta el medi ambient, ja que són inodors, emissions pràcticament inexistents, lliures de pesticides, metalls pesants i compostos orgànics clorats.

 

Com triar un parquet laminat? Qualitat i graus de resistència dels parquets laminats

Habitualment, quan volem triar un parquet laminat, sempre ens trobem amb les nomenclatures AC3, AC4 i AC5. Aquesta nomenclatura, simplement ens indica la resistència i la duresa superficial de terra.

Les superfícies decorades dels parquets laminats estan fabricades amb paper de gran qualitat, impregnat amb resines melamíniques. Aquestes superfícies estan sotmeses a un test d'abrasió, amb la finalitat de poder establir una classificació i categorització dels diferents tipus de qualitats dels parquets. El test és molt senzill, i consisteix a col·locar un corró amb un paper de vidre que va donant voltes a la superfície fins que el parquet perd la capa decorativa.

En funció de les voltes que hagi suportat i, en conseqüència, de la resistència al desgast i abrasió que hi hagi demostrat, es classifiquen de la següent manera:

 • AC1: més de 900 voltes.
 • AC2: més de 1800 voltes.
 • AC3: més de 2500 voltes.
 • AC4: més de 4000 voltes.
 • AC5: més de 6500 voltes.


Però, no només cal tenir present el grau de resistència a l'abrasió i la duresa, també cal tenir present la qualitat que ve denominada pel tipus de classe i que acompanya la classificació AC, aquestes són les més comunes, dividides en 2 subgrups:

1. Ús exclusiu domèstic:

Classe 21: domèstic moderat.

Classe 22: domèstic general.

Classe 23: domèstic intens.

2. Ús comercial o domèstic intensiu

Classe 31: domèstic intensiu o comercial moderat.

Classe 32: domèstic intensiu o comercial normal.

Classe 33: domèstic intensiu o comercial intensiu.

Classe 34: domèstic intensiu o industrial moderat.