Què són les cremalleres i cartel·les prestatgeria?

Les cremalleres són perfils que van fixats a la paret i són els que s'encarreguen d'adequar l'alçada correcta de les cartel·les, lleixes i prestatges.

Les cartel·les són esquadres que encaixen a la perfecció amb les cremalleres, amb la finalitat de col·locar sobre elles lleixes, cistelles, cistelles, prestatges i altres elements que permeten la creació de prestatgeries i de nous espais d'emmagatzematge per mantenir l'ordre en les diferents estances de la llar.

Compra cremalleres i cartel·les a FESMÉS

Crea i munta la teva pròpia prestatgeria amb les nostres cremalleres i cartel·les! A FESMÉS volem que et deixis portar pel teu costat més creatiu i et posis mans a l'obra. T'atreveixes?

Únicament necessitaràs comprar cremalleres i cartel·les per construir-te les teves pròpies prestatgeries i guanyar en ordre i espai d'emmagatzematge. Oblida't de no saber on situar els teus objectes personals o eines de jardí i dissenya la teva pròpia prestatgeria amb cremalleres i cartel·la!

Quins sistemes de cremalleres i cartel·les trobaràs?

Per col·locar cremalleres i cartel·les, cal que coneguis els diferents sistemes i les diferències que hi ha entre ells, per decantar-te per un o per un altre.

  1. Sistema doble, es caracteritza per crear prestatgeries modulars horitzontalment i de forma contínua, ja que les cremalleres centrals compten amb doble ranura on quedarà subjectada la cartel·la doble. Per tant, aquest tipus de sistema permet crear més d'una columna de baldes seguides.
  2. Sistema simple, permet la col·locació de prestatges i prestatges de forma individual, podent crear una prestatgeria vertical únicament amb dues cremalleres, les lleixes que necessitis i dues cartel·les per cada banda.


Cal tenir en compte que els dos sistemes permeten la col·locació adequada de prestatges i baldes de diferents materials.

Avantatges de les cremalleres i cartel·les

Permeten regular les alçades les vegades que vulguis, aconseguint així prestatgeries molt pràctiques i versàtils.
Permeten crear la prestatgeria completament d'acord amb les teves necessitats, ja que t'ofereixen la possibilitat de fer-la a mida.
Faciliten la tasca de mantenir-ho tot ordenat, sobretot en aquells llocs on costa més mantenir l'ordre, així com al garatge, traster, bugaderia, etc.
Estan fabricades amb materials resistents.
Són econòmiques i duradores.