Vinils adhesius

Decora portes, finestres i mobles amb vinils adhesius! A Fesmés t'oferim la millor selecció de vinils adhesius en diferents estils, dissenys i colors perquè renovis l'estil decoratiu de la teva llar

Filtrar per:

Col·lecció
Color
més... menys
Mides (mt)
Filtre

Tens la sensació que necessites fer un canvi en l'estil decoratiu del teu habitatge? Si és així, estàs al lloc adequat. A Fesmés posem a la teva disposició vinils adhesius de diferents dissenys, estampats i colors perquè els col·loquis a les parets del teu habitatge i aconsegueixis l'estil decoratiu desitjat.

Què són els vinils adhesius?

Els vinils adhesius estan revolucionant el mercat, ja que són la perfecta opció per renovar l'aspecte de les parets i mobles de forma econòmica. A més, es poden combinar perfectament amb miralls de paret i altres complements decoratius que vestiran les teves parets.

Són un tipus d'adhesiu gegant que es col·loca a les parets i mobles, amb l'avantatge que pots escollir els colors, dissenys i estampats desitjats per a cada estada, creant així el teu propi estil decoratiu. D'aquesta manera, podràs ambientar totes i cadascuna de les estades al teu gust, des de les habitacions dels més petits amb vinils infantils, fins al saló o la cuina.

Quines característiques tenen els vinils adhesius?

Els vinils adhesius es caracteritzen principalment per la seva gran durabilitat, resistència i fàcil instal·lació. A més, un cop col·locats a la paret, es poden retirar sense deixar cap tipus de marca ni senyal a la paret original. Sona bé, oi? No esperis més per escollir els teus vinils preferits i renova l'ambient de casa teva!

Com posar un vinil adhesiu a la paret?

Enganxar un vinil adhesiu a la paret és una tasca molt fàcil, però s'ha de prestar atenció, preparar i netejar la superfície on vulguis col·locar-lo.

Abans de començar, has de saber que els vinils vénen acompanyats de dues làmines, una de silicona on hi ha el vinil adherit, i una altra transparent que servirà per transportar-lo i finalment posar-lo a la paret.

En primer lloc, hauràs de col·locar una cinta carrossera sobre la làmina transparent, i situar el vinil a la paret desitjada, deixant la làmina transparent a la part exterior i la làmina de silicona a la part de darrere.

Posteriorment, hauràs d'anar desenganxant a poc a poc la làmina de silicona de darrere, al mateix temps que aniràs fixant l'adhesiu, fent pressió a la superfície des de la part de dins cap a fora, per evitar que es formin bombolles d'aire.

Finalment, retira el paper transparent, que t'ha servit de transportador, amb molta cura, per assegurar-te bé que no s'han format bombolles a la part adhesiva i ja podràs gaudir de la decoració del vinil adhesiu.

Per què optar per un vinil adhesiu?

El vinil adhesiu a més de ser una opció econòmica per a decorar la llar és perfecta per a donar un toc d'estil a totes aquelles superfícies llises. Els vinils adhesius poden utilitzar-se en múltiples llocs de la llar, des de qualsevol superfície plana a finestres, parets, mobles, etc.