Perfils d'alumini

Àmplia varietat de perfils d'alumini per a tots els teus projectes. Posem a la teva disposició perfils angulars, pletines i tubs en diferents acabats com els lacats i els anoditzats

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Mides (mm)
més... menys
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mt)
Filtre

Què són els perfils d'alumini?

Els perfils d'alumini són làmines molt versàtils que satisfan una gran varietat de necessitats, tant constructives com decoratives.

Tipus de perfils

Entre els diferents perfils podem trobar en diferents formes, ja sigui en una L, T, S, O entre altres, gràcies als processos pels quals estan sotmesos amb màquines dobladores.

  • Perfil en O: és ideal per a utilitzar en diverses obertures, suports i travessers. Se solen utilitzar en treballs de fusteria i construcció metàl·lica. Aquest tipus de perfils es divideixen en laminatges, doblegats desiguals i doblegats iguals.
  • Cantoneres o perfils en L: són els perfils que s'utilitzen principalment per al tancament de portes, finestres i altres estructures amb angle L. És un tipus de perfil format per un angle recte amb dues ales d'igual distància.
  • Platines metàl·liques o perfils en T: se solen utilitzar en el sector de la ferreria i metal·lúrgic per a subjecció o ancoratge.


És important que abans de triar el perfil d'alumini tinguem en compte el tipus d'ús que es realitzarà i les necessitats que es tinguin.

Què és una platina?

Una platina és una placa de metall plana i de forma rectangular que s'utilitza principalment per a la fabricació en el mercat de perfils d'alumini.

Es poden tallar en diferents grandàries i doblegar-se, aconseguint així la forma desitjada a través de processos abrasius o bé, fonent-la.

Per a què serveix un perfil d'alumini?

Un perfil d'alumini té diferents utilitats i usos, ja que es pot utilitzar tant per a col·locar en els marcs de les portes, com per a tancaments de terrasses i balcons. És un material ideal per a utilitzar en aquests tancaments ja que és un excel·lent aïllant tant sonor com tèrmic.

A més, se sol instal·lar en edificis, construccions, interior i exterior d'habitatges, locals, comerços, etc.

 

Quins avantatges té un perfil alumini?

Els perfils d'alumini es caracteritzen per tenir un gran ventall d'avantatges, entre les quals diferenciem les més significatives:

  • Són molt resistents, ja que suporten qualsevol situació adversa.
  • Són molt versàtils, podent-los instal·lar en diferents llocs, tant interns com exposats a la intempèrie.
  • Són molt estètics i milloren la decoració de qualsevol espai o racó.
  • Són adaptables i lleugers, sobretot en el sector de la decoració i remodelació d'habitatges.
  • Són capaços de suportar una gran quantitat de pes.
  • Fàcils de transportar i emmagatzemar.
  • Asseguren unions resistents i duradores al llarg dels anys.

 

En la nostra secció de perfileria podràs trobar tot el que necessites per a la instal·lació i muntatge dels teus projectes industrials.