Aixetes termostàtiques per a la dutxa:

A qui no li ha passat d'estar a la dutxa i de sobte notar com l'aigua calenta desapareix i el fred s'apodera del teu cos? I en aquest precís moment és quan et cabreges perquè saps que algú ha obert una aixeta mentre tu intentes gaudir d'una relaxada dutxa o bany. Si vols evitar aquest mal tràngol, estàs al lloc adequat! Entra a Fesmés i descobreix una gran varietat d'aixetes termostàtiques tant per a dutxa com per a banyera i no deixis que ningú t'impedeixi gaudir del teu moment favorit del dia.

Lesaixetes termostàtiques dutxa i aixetes termostàtiques banyera tenen un disseny característic, ja que es diferencien dels altres per tenir dos comandaments diferents que permeten regular tant el cabal d'aigua com la temperatura. D'aquesta manera, independentment que les altres aixetes de la llar estiguin obertes, amb una aixeta termostàtica dutxa o aixeta termostàtica banyera, podràs mantenir la temperatura constant de l'aigua durant tot el bany sense preocupar-te que ningú obri cap altre aixeta lavabo o aixeta cuina, perquè el teu moment de relax no es veurà alterat per res ni per ningú.

Un altre dels avantatges de tenir una aixeta termostàtica dutxa o aixeta termostàtica banyera a casa teva, és la capacitat d'estalvi tant d'aigua com d'energia que poden arribar a tenir, ja que aconsegueixen arribar a la temperatura de l'aigua calenta de manera més ràpida, evitant malgastar aigua mentre esperes a que aquesta mateixa tingui major temperatura.