Penjadors de peu

Millora l'ordre i guanya espai d'emmagatzematge amb penjadors de peu! A Fesmés trobaràs una gran selecció de penjadors que decoraran i ordenaran les diferents estances de l'habitatge. No desaprofitis l'oportunitat i tria un per a la teva llar!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els penjadors de peu aparentment són un objecte senzill i que algunes vegades pot ser considerat com a secundari. Però, en els últims temps han guanyat gran rellevància, ja que la seva funcionalitat, practicitat i elegància, permeten transformar completament un racó d'una habitació i donar-li un estil molt més funcional i adaptat al teu estil.

Els penjadors de peu es poden ubicar en una gran varietat d'espais, anant des del dormitori fins el bany o rebedor. Hi ha gran varietat de materials i dissenys, com també de preus, podent mantenir tota la nostra roba i complements de forma ordenada i amb fàcil accés. Un exemple de la seva versatilitat, és que fins i tot es poden combinar amb els mobles de jardí en fusta per donar una nova funcionalitat als espais exteriors o terrasses.

Què és un penjador de peu?

Un penjador de peu es tracta d'un moble que s'utilitza per penjar jaquetes, abrics, barrets, bufandes, mocadors, entre altres peces de roba, i que està en posició vertical, amb un suport a la part inferior que li permet sostenir la seva estructura a peu dret.

Compra el millor penjador rebedor de peu a FESMÉS

Si ets d'aquestes persones que tan sols arribar a casa, deixes el teu abric, bossa i altres objectes personals en el primer lloc que trobes, has de comptar urgentment amb un dels nostres penjadors rebedors de peu!

A FESMÉS volem facilitar-te el teu dia a dia i ajudar-te a mantenir l'ordre de manera senzilla, posant a la teva disposició una gran varietat de penjadors rebedors de peu, en diferents mides, models i colors, que a més de formar part de la decoració del teu habitatge i estilitzar el lloc on els ubiquis, et permetran penjar les teves peces de roba i tenir-les sempre localitzades. No és tot un privilegi? Oblida't de deixar-ho tot pel mig i escull el teu penjador de peu favorit!

Quin tipus de penjadors de peu trobaràs?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de penjadors de peu en diferents estils, models i mides, amb la finalitat que trobis el que realment cobreixi les teves necessitats i s'adeqüi a la decoració i estil del teu habitatge.

Entre els diversos models, destaquem els següents penjadors de peu:

  1. Penjadors ruc, són la millor opció si t'has quedat sense espai per a situar les teves peces de roba a l'armari, ja que en comptar amb una o dues barres horitzontals a la part superior del penjador, podràs col·locar perfectament totes les teves camises, vestits, abrics, jaquetes i altres peces de roba que vagin penjades, assegurant que estaran ordenades, localitzables i sense arrugues.
  2. Penjadors amb prestatge, són una de les millors opcions si el que necessites és guanyar espai d'emmagatzematge per les teves peces de roba, ja que permeten penjar abrics, camises i jaquetes a la part superior i col·locar les sabates a la part inferior, damunt dels prestatges.
  3. Penjadors infantils, ideals per col·locar a les habitacions dels més petits de la llar, i tenir controlats els teus abrics i peces de roba.
  4. Penjadors decoratius, una opció estupenda per decorar l'habitatge, ja que a més de la funció que desenvolupen de penjar les peces de roba, es caracteritzen pels seus bonics dissenys que estilitzen qualsevol estada de la llar, des de les habitacions fins als rebedors i entrades de la llar.


Independentment del model que prefereixis i del lloc en el qual ho vulguis situar, comptar amb un penjador a la llar serà de les millors decisions que podràs prendre. No te'ls perdis!

Avantatges de comprar un penjador ruc i penjador peu

Els penjadors ruc i peu presenten un gran ventall d'avantatges que no hem de passar per alt, entre els quals destaquem els següents:

  • Et permeten guanyar espai extra d'emmagatzematge i tenir les teves peces de roba a mà, sense la necessitat d'estar buscant-les durant hores.
  • Aconsegueixen mantenir l'ordre de les peces de roba, ja que en anar penjades al penjador, requereixen una correcta col·locació.
  • Combinen amb qualsevol estil decoratiu i, a més, aporten un toc diferencial a la decoració de la llar.
  • Ofereixen moltes possibilitats decoratives, en poder ubicar-los en el lloc que millor et convingui, ja sigui a l'entrada de la llar, a les habitacions o directament al vestidor.