Paper de vidre

Estàs buscant una eina que et permeti deixar una superfície llisa? En FESMÉS trobaràs el millor paper de vidre i diferents eines per a un millor ús d'aquest al millor preu. Deixa un acabat llis i polit a les teves obres!

Filtrar per:

Tipus de producte
Aplicació
Grau d'abrasió
Filtre

Què és el paper de vidre?

Moltes vegades, quan s'està treballant amb un material, pot quedar a la superfície d'una cara pintura, òxid, estelles, entre altres; per això és necessari l'ús del paper de vidre.

És una eina manual d’un paper sobre el qual integra algun material abrasiu que permet eliminar capes de material amb la finalitat de deixar una cara llisa i polida, obtenint així un acabat perfecte.

Quin material es vol escatar?

Abans de realitzar la compra d'un paper de vidre, s'ha de consultar l'ús al qual esta destinada cadascuna de les escates que ofereix FESMÉS, ja que no totes serveixen per als mateixos materials deguda al fet que estan fetes amb diferents tipus de partícules abrasives.

Per tant, depenent de si necessites escatar fusta, plàstic, metalls, entre altres, hauràs de buscar quin és el paper de vidre que necessites, i et pot beneficiar ja que solen servir per a 2 o més materials.

Com fer servir el paper de vidre?

Per a utilitzar aquesta eina manual has de seguir els passos següents:

Pas 1: Equipar-te amb guants i ulleres de protecció perquè quan estiguis escatant un material no et facis mal a les mans o t'entri pols en els ulls.

Pas 2: En la part que vols deixar llisa, posar el paper de vidre amb la part abrasiva en el material i fregar amb força fins a deixar un acabat llis i/o eliminar altres materials de la superfície.

Pas 3: Netejar la zona on s'ha usat el paper de vidre per treure tota la pols.