Bombetes decoratives

Dissenya el teu propi estil decoratiu i crea l'ambient desitjat per a cada estada! A Fesmés trobaràs la millor selecció de bombetes decoratives en diferents dissenys i mides. Renova la imatge del teu habitatge i dóna-li un toc retro o vintage!

Filtrar per:

Forma bombeta
Tipus de llum
Potència (W)
Casquet
Eficiència energètica
Filtre

Suma't a la nova tendència i col·loca al teu habitatge bombetes decoratives! A Fesmés descobriràs una àmplia varietat de bombetes LED de diferents models, mides i potències que encaixaran amb tots els llums del teu habitatge, aportant aquest toc d'il·luminació diferent i ambientant les estades de la llar.

Quines característiques presenten les bombetes decoratives?

Les bombetes decoratives es caracteritzen principalment per la seva estètica i disseny, ja que són bombetes molt cridaneres que combinen amb qualsevol estil decoratiu, aportant aquest toc retro i vintage que trencarà amb la decoració de la llar i potenciarà qualsevol estada, transformant-la en un espai elegant, acollidor i amb encant. Tot un encert per il·luminar i marcar tendència en la decoració de la llar, oi?

Quin tipus de bombetes decoratives trobaràs?

En aquesta secció trobaràs diferents dissenys de bombetes decoratives perquè s'adaptin al format de les teves llums i les puguis col·locar al teu gust, combinant diferents dissenys i punts de llum.

Les bombetes vela decoratives, són una opció ideal per posar al menjador, ja que en simular una flama i semblar-se als antics canelobres de vela, crearan un ambient càlid i acollidor, ideal per relaxar-te i gaudir del teu moment de desconnexió.

Les bombetes estàndard decoratives les podràs posar en qualsevol estada de la llar, ja sigui al menjador o a les diferents habitacions, amb la finalitat de gaudir d'una llum càlida i d'un ambient d'allò més agradable.

Les bombetes globus decoratives a més de la llum càlida que desprenen, es caracteritzen per les seves dimensions i formes, ideals per a ubicar-les penjant del sostre, aconseguint els punts de llum desitjats.

Finalment, trobaràs bombetes discoteca decoratives, ideals per a col·locar-les en moments especials, ja que, en emetre llums de colors, transformaran i ambientaran qualsevol estada en una discoteca.