Cintes aïllants

Du a terme les teves tasques de fontaneria i bricolatge correctament amb les nostres cintes aïllants i termoretràctils! A Fesmés trobaràs cintes PVC aïllants i autovulcanitzants en diferents colors i mides.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Longitud (mt)
Filtre

 Què és una cinta aïllant?

Una cinta aïllant, com el seu propi nom indica, és una cinta que té la finalitat d'aïllar les connexions i cables conductors d'electricitat, ja que es caracteritza per la seva gran resistència a temperatures extremes i altres inclemències meteorològiques.

Característiques de les cintes aïllants i usos

Les cintes aïllants es caracteritzen per ser cintes fabricades en PVC de caràcter molt flexible i aïllant, més de ser fines, de poc gruix i contenir un adhesiu de plàstic.

Principalment s'utilitzen en l'àmbit elèctric, però és de vital importància que s'utilitzin adequadament, ja que estan regulades pel reglament electrònic de baixa tensió, que no permet el seu ús per recobrir fils conductors retorçats, ja que aquest tipus d'accions es deuen realitzar amb regletes.

Les cintes aïllants s'utilitzen per reforçar i marcar cables, sempre que la mateixa cinta estigui complint amb els estàndards d'internacionals IEC estàndard i BS3924.

Per a què s'utilitza una cinta autovulcanitzant o termoretràctil?

La cinta autovulcanitzant o termoretràctil es caracteritza principalment per la seva gran capacitat d'arronsar davant la calor i per ser resistent a les inclemències meteorològiques, ja que té capacitat impermeabilitzant i pot estar en llocs humits o submergits en l'aigua.

Aquesta cinta té similituds amb la cinta aïllant, i s'utilitza per impermeabilitzar cables deteriorats, empales de cables, etc.