Pintura blanca mat

Necessites pintar les parets de casa teva? Troba a FESMÉS les millors pintures blanques mat d'interior i exterior, ideals per renovar i modernitzar l'aspecte del teu habitatge.

Filtrar per:

Marca
Sèrie
Ús
Rendiment teòric (m²/lt)
Capacitat (lt)
Filtre

Compra la pintura blanca mat perfecta a FESMÉS

De tant en tant, tots necessitem renovar l'ambient de casa nostra, aportar un toc decoratiu diferent del qual estem acostumats, amb la finalitat d'evitar quedar-nos estancats sempre en la mateixa línia decorativa. De manera que, si t'estàs plantejant modernitzar l'aspecte de la llar, no et podràs resistir a les nostres pintures blanques mat d'interior i exterior.

A FESMÉS trobaràs pintura blanca mat per a tot tipus de parets, generalment per a les d'interior, però també t'oferim pintura blanca mat per a exterior. Treballem exclusivament amb les millors marques de mercat per assegurar-nos d’oferir-te una qualitat excel·lent.

Per què comprar pintura blanca mat?

A tots ens agrada sentir-nos a gust en el nostre habitatge, seure al sofà, gaudir d'un bon moment de desconnexió mentre observem la nostra llar amb orgull, però això no seria possible si les parets de la nostra casa no estiguessin en perfectes condicions, oi?

Per tant, per transmetre una bona imatge de la llar, cal cuidar l'aspecte de l'interior i exterior de l'habitatge, perquè no hi ha major satisfacció que la de donar-se compte que els nostres convidats se senten com si estiguessin a casa.

Per tant, en comprar una pintura blanca mat, aconseguiràs que tot aquell que entri al teu habitatge, es quedi impressionat, se senti còmode i es porti una molt bona impressió de la llar.

Tipus de pintures blanques mat

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de pintures blanques mat, tant per a parets com per sostres. Si ens centrem en l'ús que se'ls pot donar, podem diferenciar:

  • Pintura blanca mate interior, com el mateix nom indica, són pintures exclusivament per a l'interior de l'habitatge, ja que no estan fabricades amb components específics per a suportar canvis de temperatura o per estar exposades directament al sol. Tanmateix, la seva composició fa que les parets de l'interior tinguin molta més brillantor i suportin frecs o possibles taques a les parets.
  • Pintura blanca mat exterior i interior, aquest tipus de pintures són aptes tant per l'interior com per l'exterior de l'habitatge, ja que són fàcils de rentar, amb un alt poder de cobriment, d'assecat ràpid i amb conservants per evitar la humitat i la floridura.


En funció de l'estil decoratiu que estiguis buscant plasmar al teu habitatge i de les necessitats que vulguis cobrir, preferiràs escollir un tipus de pintura o un altre, amb la finalitat d'aconseguir decorar les parets de la llar al teu gust.

Quina pintura blanca mat comprar?

Abans de decidir quina pintura blanca mat comprar, hauràs de tenir present els següents factors:

  • Condicions climàtiques: en funció del lloc on estigui ubicat el teu habitatge, hauràs d'escollir un tipus de pintura blanca mat o un altre, perquè si vius en una zona on hi ha humitat, et caldrà pintar les parets de la llar, tant interiors com exteriors, amb pintura blanca mat antihumitat o bé una pintura blanca mat Bruguer Ultra Resist.
  • Assecament: si t'urgeix pintar les parets del teu habitatge i necessites fer-ho de la forma més ràpida possible, necessitaràs una pintura blanca mat monocapa, caracteritzada per estalviar el màxim temps possible,  deixant les parets en perfectes condicions després d'aplicar la primera capa.


En resum, si el teu habitatge està ubicat en una zona molt humida, hauràs d'optar per les pintures blanques mat específiques per humitats, tant per l'interior com per l'exterior de la llar. Altrament, podràs triar qualsevol sèrie de pintura blanca mat apta per a interiors i exteriors, llevat que únicament vulguis pintar l'interior de l'habitatge, que en aquest cas, necessitaràs exclusivament una pintura blanca mate interior, podent-la combinar amb un altre tipus de colors pintura paret amb la finalitat d'aconseguir l'estil decoratiu desitjat.