Llanes i talotxes

Allisa i revoca superfícies amb una talotxa o fratas! A FESMÉS descobriràs la millor varietat de talotxes, remolinadors i llanes amb què podràs dur a terme les teves tasques de paleta a la perfecció. Entra i aprofita't dels millors preus!

Filtrar per:

Filtre

Què és un remolinador?

Un remolinador o talotxa són les eines més s'utilitzen al sector de la paleta, compostes per una petita taula rectangular que va unida a un mànec i s'utilitza per allisar, aplanar i igualar la superfície d'un mur per deixar-lo ben llis i sense asprors.

Característiques d'una talotxa

Les talotxes es consideren eines fonamentals per poder fer treballs de paleta de forma professional. Entre les diferents característiques, destaquem les següents:

  • És una eina molt versàtil i fàcil de fer servir.
  • Permet aplicar l'arrebossat a les parets de forma ràpida i senzilla.
  • Està formada per una superfície plana fabricada normalment xapa d'acer unida a un mànec que permet l'adherència correcta per utilitzar l'eina.
  • És una eina econòmica i molt fàcil de fer servir.

 

Quins tipus de talotxes o planes trobaràs a FESMES?


En aquesta secció trobaràs llanes i talotxes de diferents tipus, entre les quals destaquem els següents:

  1. Llanes i talotxes llises, s'utilitzen principalment per arrebossar les parets, realitzant moviments circulars sempre en el mateix sentit. També es fan servir per al segellat del guix quan es vol reparar esquerdes, permetent una aplicació uniforme del material.
  2. Llanes i talotxes amb feltre, a diferència de les llises, aquestes es fan servir per eliminar i suavitzar imperfeccions que pot deixar la talotxa llisa, així com línies generades per les seves pròpies vores. També se solen utilitzar per aconseguir detalls amb relleu.

 

Quan fer ús d'una llana dentada?

La llana dentada és una de les eines més usades per aplicar ciment-cola i altres adhesius que es fan servir per a la col·locació tant en ceràmica com en pedra. Aquest utensili, gràcies a la seva forma composta per una part dentada i una altra llisa, té la capacitat de col·locar la cola i repartir-la de manera parella.

A més, en funció de la seva mida i separació de les dents, cal aplicar més o menys quantitat de material, depenent de la zona a corregir.