Manetes portes

Manetes per a portes disponibles en diferents dissenys i acabats per a la decoració de qualsevol estil de porta sense comprometre la seva funció principal, l'obertura i tancament de les mateixes amb la millor qualitat

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Material
Color
Filtre

Què és una maneta porta?

La maneta porta es considera la part més decorativa d'una porta, i consisteix en una palanca que acciona el mecanisme que permet obrir i tancar la porta.

Hi ha diferents tipus de manilles al mercat, amb la finalitat d'oferir manilles per a tota mena de portes, sent les més habituals les manetes amb rosetes i les manilles amb placa.

Compra les millors manetes portes a FESMÉS

Si estàs plantejant canviar l'estil decoratiu de les teves portes, aportant un toc diferent al teu habitatge, estàs al millor lloc! A FESMÉS trobaràs manetes per a porta de diferents tipus, mides, colors, materials i acabats, amb la finalitat que trobis la que realment t'agradi i aconsegueixis estilitzar la llar.

Triar una maneta entre el gran ventall de possibilitats que t'oferim no és una tasca fàcil, el que has de tenir clar és el tipus de porta i l'estil decoratiu que vols aconseguir per trobar la ideal per a tu. No t'ho pensis més i estilitza les portes del teu habitatge amb les nostres manetes!

Quin tipus de manetes de portes trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor varietat de manetes per a portes, entre les quals diferenciem les següents:

Si estàs buscant una maneta duradora i robusta, les manetes porta amb placa seran la teva millor opció, ja que es caracteritzen per ser manilles que porten una placa de grans dimensions, ideals per a protegir les portes de possibles cops i de la fricció diària. Aquest tipus de manilles acostumen a estar fabricades en llautó, acer o alumini.

Les manetes porta roseta, es diferencien de les manetes amb placa per la forma que tenen, ja que no compten amb una placa de suport de grans dimensions, sinó que compten amb una petita roseta que estilitza qualsevol porta de la llar. Aquest tipus de manetes les podem trobar en formes rodones i quadrades, ideals per aconseguir un disseny molt més modern a les teves portes.

Per a les finestres del teu habitatge també t'oferim manetes per finestra, una opció estupenda per aportar més seguretat a la llar, sobretot si comptes amb nens petits, ja que les finestres corredisses amb pestell són molt més perilloses.

Quines són les diferències entre les manetes per a portes interiors i les manetes per a portes exteriors?

Hi ha diverses diferències entre les manetes de porta interior i les manetes de porta exterior. Les manetes de porta interior solen ser més simples i elegants, ja que no necessiten ser resistents a la intempèrie. D'altra banda, les manetes de porta exterior han de ser més robustes i duradores, ja que estan exposades als elements. També és important tenir en compte el nivell de seguretat que necessita cada tipus de porta. Les portes exteriors solen requerir un nivell de seguretat més alt, per la qual cosa les manetes d'aquestes portes han d'incorporar característiques addicionals per a protegir l'entrada.

De quins materials estan fabricades les manetes per a portes?

Les manilles per a portes estan fabricades principalment per 4 materials:

  1. Manetes per porta zamak, són manetes de caràcter decoratiu que es caracteritzen principalment per ser de les més econòmiques, sense oblidar la gran resistència que ofereixen. Aquest tipus de manetes se'ls pot aplicar qualsevol tipus d'acabat, aconseguint així la maneta ideal per la teva porta.
  2. Manetes per porta llautó, es caracteritzen per ser un material que permet fer formes complexes, aconseguint així diferents dissenys de manetes. A més, un altre dels factors diferencials i cridaners de les manilles de llautó és el seu color or, que estilitza qualsevol habitatge, podent combinar la maneta amb qualsevol estil decoratiu.
  3. Manetes per porta acer inoxidable, són les manetes que ofereixen millors prestacions, en no oxidar-se ni espatllar-se amb el pas el temps. A més, són una de les manetes més elegants que podem trobar al mercat, ja que milloren l'aspecte de les portes de la llar.
  4. Manetes per porta alumini, són de les manetes que més s'utilitzen, gràcies a la seva gran resistència i lleugeresa. A més, ofereixen uns acabats elegants que milloren el disseny i estil de les portes.

 

Per què haig de tenir una bona maneta per a les portes?

Les manetes de porta són una part important de la seguretat de la seva llar. Asseguren que les portes es tanquin correctament i eviten que entrin persones no desitjades. És per això que és important triar una bona manilla per a portes. Hi ha molts tipus i estils diferents de manetes de porta, per la qual cosa pot ser difícil saber quin és el millor per a vostè.

Aquí hi ha algunes coses a considerar en triar les manetes de porta per a la seva llar:

- La seguretat: Una bona maneta ha d'assegurar la porta de manera segura. Ha de tenir un tancament fort i resistent per a evitar que s'obri accidentalment o sigui forçada per un intrús.

- La durabilitat: Les manilles de porta estan exposades als elements tots els dies, per la qual cosa han de ser durables. L'acabat també és important; ha de ser resistent a la corrosió i a les esgarrapades per a mantenir el seu aspecte nou per més temps.