Claus de vas

Vols estrènyer o afluixar un cargol de manera ràpida? Descobreix a FESMÉS les claus de vas, una eina que facilita el treball permetent fer girs sense necessitat d'acoblar i desacoblar.

Filtrar per:

Tipus de producte
Mides (mm)
més... menys
Tipus de connexió
Filtre

Comprar clau de vas

Aquest tipus d'eina és molt útil per a un taller mecànic pel fet que et permet realitzar girs de fins a 90 graus sense necessitat d'acoblar i desacoblar, així podem estrènyer o afluixar un cargol de manera ràpida. A més, són molt útils en l'aplicació sobre cargols que tenen un accés difícil.

Una clau de vas està composta per un cilindre de metall en el qual, en un orifici trobem la mesura de la distància que hi ha entre les cares oposades del cargol, i en l'altre orifici trobem una forma quadrada, que permeto posar una carraca o trinquet per a accionar el moviment de gir.

Tipus de clau de vas

Podem trobar dos tipus de claus de vas, segons el material amb el qual està fet:

  • Claus de vas de crom-vanadi i molibdè: Aquesta clau de vas serveix per a treballs normals, en els quals no requereixen molt esforç.
  • Rentis de vas de crom-molibdè: Aquesta clau de vas serveix per a treballs que requereix molt esforç, i que poden ser usats per eines pneumàtiques, per això el material ha de ser resistent a una forta pressió.