Barbacoes

Descobreix la millor selecció de barbacoes en línia al millor preu. Barbacoes metàl·liques i barbacoes d'obra. Complementa també la teva compra amb accessoris i productes per a barbacoa.

Filtrar per:

Filtre

Barbacoes per gaudir amb els teus

Si hi ha una cosa tenim clar de les barbacoes és el següent: Una reunió familiar o un quedada amb els amics al teu jardí mai estarà completa si no hi ha una barbacoa com a protagonista.

És una realitat, una bona barbacoa et permet treure el veritable xef que portes dins. I és que no hi ha res millor per organitzar un dinar perfecte a l'aire lliure i quedar com un autèntic cuinetes de reunir al voltant d'una bona barbacoa amb els amics i familiars, preparant els teus plats favorits sota un sol brillant i una cervesa a la mà.

Gràcies a FESMÉS ia la nostra increïble selecció de barbacoes en línia a el millor preu, gaudir d'un fantàstic dia de sol, aire lliure i bon menjar ... és possible.

Allibera el xef que portes dins amb les millors barbacoes

A la nostra web trobaràs les millors barbacoes metàl·liques i barbacoes d'obra de mercat, a més també podràs triar d'entre una gran selecció d'accessoris per a barbacoa: Pinces per a la carn, paelles, graelles de totes les formes, planxes, pastilles de carbó, fundes de barbacoa ... Tot el necessari per convertir-te en un autèntic xef bbq de tom i llom.

En FESMÉS et donem tot el que necessites perquè puguis convertir un dinar al jardí amb la família i els amics en un autèntic esdeveniment memorable que perdurarà en el record. Poques són les experiències que superen el seure a taula amb els teus i compartir entre bromes, rialles i anècdotes una menja preparat per tu mateix.

Barbacoes per a tots els paladars

A la nostra selecció de barbacoes trobaràs diverses opcions que es poden ajustar a les teves necessitats a l'hora de comprar una barbacoa, t'ho posem molt fàcil amb una àmplia varietat on triar: Barbacoes portàtils fàcils de transportar, barbacoes de carbó, barbacoes metàl·liques, barbacoes d'obra d'estil clàssic ...

barbacoes de carbó:sens dubte aquestes són les més populars i clàssiques, ja que et permeten donar-li un gust de brasa als teus plats sense necessitat de connectar-les a la xarxa elèctrica ni de gas. A primera vista, l'encesa de les barbacoes de carbó requereix d'un esforç extra, però en FESMÉS t'ho posem molt fàcil amb els nostres productes Barbacoa, amb pastilles i accessoris que ajudaran a encendre una barbacoa fins a el cuiner més principiant. A més, com a avantatge extra, comptem amb moltes barbacoes de carbó portàtils perquè puguis transportar-les i posar-les en l'espai que vulguis del teu jardí o terrassa.

Barbacoes metàl·liques. En FESMÉS també comptem amb una molt bona selecció de barbacoes metàl·liques, ajustades a cada necessitat i espai i fabricades en acer inoxidable. Aquestes barbacoes són molt resistents i duradores en el temps, de manera que podràs organitzar centenars de banquets i la teva barbacoa seguirà funcionant com el primer dia

Barbacoes d'obra:Les nostres barbacoes d'obra són aptes per a cuinar tant en llenya com a carbó. Inclouen també graella metàl·lica. Comptem amb una selecció en diversos materials i colors, fabricades en maó i ciment refractari. L'avantatge d'aquestes barbacoes és que són capaços de suportar les més altes temperatures, i incorporen una petita llar de foc per poder desprendre el fum de forma còmoda perquè no ens molesti mentre cuinem

Accessoris i productes per a barbacoes.Si compres una barbacoa, tampoc has de oblidar-te dels accessoris i altres productes necessaris. No et preocupis, en FESMÉS ho tenim tot cobert: Pinces, bufadors, graelles rectangulars o rodones per a carn i peix, graelles dobles, fundes protectores. També t'ajudem a encendre la teva barbacoa amb èxit: bosses de carbó vegetal, pastilles ecològiques, plaquetes per encendre barbacoes, gel encén focs, combustible líquid ...

Com triar la millor barbacoa per al teu jardí

Et recomanem que a l'hora de comprar una barbacoa , avaluïs primer teves necessitats, objectius i l'espai de què disposes, i que també tinguis en compte diversos factors com:

  • Combustible.Ja sigui el gas, la fusta, llenya o carbó, el tipus de combustible a utilitzar és un factor de gran rellevància ja que incidirà de forma directa tant en com utilitzar la barbacoa i en el seu manteniment. I el que és més important, també influirà en el sabor dels menjars. No té el mateix gust una barbacoa de gas que una de carbó, i això és una cosa que també has de tenir en compte.
  • Material. També hauràs de tenir en compte amb quin material està fabricada la barbacoa, en FESMÉS t'oferim barbacoes d'obra fabricades en maó i ciment així com barbacoes metàl·liques fabricades en acer inoxidable.
  • L'ús. Un altre factor a tenir molt en compte és quin ús vas a donar-li a la barbacoa i on la vas a col·locar, ja sigui en una terrassa, jardí o portàtil per poder portar-la amb tu de vacances o en un cap de setmana amb els amics.
  • Marques. El fabricant també és un punt a tenir en compte, en FESMÉS oferim només models de les millors marques de mercat com Weber i moltes més.
  • Preu. Per descomptat, el preu també s'ha de tenir en compte, però en FESMÉS aquest punt no és problema, ja que t'oferim els preus més competitius de mercat oferint als el mateix temps barbacoes de la més excelsa qualitat.

Sigui el que sigui el que estiguis buscant, en FESMÉS tindrem sempre el que tu jardí, terrassa o qualsevol exterior de la llar es mereix.

No esperis més i navega per la nostra increïble selecció de barbacoes en línia i escull la que més s'ajusti a les teves necessitats. Esperem poder ajudar-te a treure aquest cuiner que portes dins i que puguis fardar de barbacoa i celebrar els banquets més deliciosos, envoltat sempre dels teus éssers estimats.

FAQs

Quin tipus de barbacoa és millor per a mi?

El tipus de barbacoa ideal depèn de les teves preferències personals, espai disponible i pressupost. En FesMés, oferim barbacoes de carbó, gas i elèctriques per a adaptar-nos a les teves necessitats.

Com puc mantenir i netejar la meva barbacoa?

Mantingues la barbacoa neta i en bon estat seguint les instruccions del fabricant. En general, es recomana netejar les graelles després de cada ús amb un raspall específic i buidar regularment la safata de cendres en les barbacoes de carbó. Les barbacoes de gas i elèctriques també han de netejar-se seguint les pautes del fabricant.

Ofereixen enviament i muntatge de les barbacoes?

En FesMés, oferim enviament a domicili per a totes les nostres barbacoes. Alguns models requereixen muntatge, però inclouen instruccions detallades per a facilitar el procés.