Taulers MDF

Taulers MDF de mitjana densitat per a ús general en ambients secs o humits. Ideal per revestir amb xapa, laminat o fabricar els teus propis mobles!

Filtrar per:

Filtre

Què són els taulers de MDF?

Els taulers de MDF són taulers que estan formats per un tipus de fusta molt resistent i amb diferents possibilitats decoratives, ja que poden comptar amb diversos acabats, personalitzant així el disseny que s'adaptarà completament a l'ús que vulguis donar al tauler de MDF.

Aquest tipus de taulers estan fabricats amb fibra de densitat mitjana, és a dir, amb fibres de fusta que han estat barrejades amb resina, aportant resistència.

Els taulers de MDF et permetran dissenyar i construir tota mena de mobles, des dels més funcionals fins als més artístics. No te'ls perdis!

Avantatges de comprar un tauler MDF

Els taulers de MDF es caracteritzen principalment pel gran ventall d'avantatges que aporten, entre els quals destaquem els més significatius:

  • És un material molt fàcil de treballar, ja que la seva fabricació amb fibres de fusta facilita el tall i la manipulació del tauler.
  • Són econòmics i molt versàtils, podent utilitzar en qualsevol mena de treball relacionat amb el bricolatge.
  • Són ideals per utilitzar vernissos o pintures sobre ells, ja que és un material uniforme que no té nusos ni vetes.

 

Quin tipus de taulers MDF trobaràs a FESMES?

En aquesta secció trobaràs els millors taulers de MDF en diferents mides i característiques. Si ens centrem en el tipus de tauler, destaquem els següents:

  1. Tauler estàndard, es recomana per fer servir en ambients secs, sense presència d'humitat.
  2. Tauler hidròfug, és resistent a la humitat, i, per tant, es pot utilitzar sense problema en ambients humits. A més, se sol diferenciar dels altres taulers perquè acostuma a tenyir-se de color verd.