Papers pintats

T'agradaria donar-li un toc decoratiu diferencial a les parets de la llar? A Fesmés trobaràs una gran varietat de papers pintats amb dissenys i colors diferents que estilitzaran i modernitzaran qualsevol estada. No te'ls pots perdre!

Filtrar per:

Qualitat
Marca
Color
Estampat
Amplada (mm)
Gramatge (gr/m²)
Filtre

Compra paper pintat a FESMÉS

Necessites decorar les parets de la llar o renovar la decoració del teu negoci i no saps per on començar? Si és així, estàs en el lloc adequat perquè et portem la solució perfecta!

Si t'has cansat de l'estil decoratiu del teu habitatge i t'agradaria donar-li un toc decoratiu diferent a les diverses estances de la llar, et fascinaran els nostres papers pintats decoratius, ideals per renovar l'aspecte de qualsevol estada i lloc.

Fesmés, t'oferim una gran varietat de papers pintats perquè trobis el que millor s'adapti als teus gustos i preferències, i aconsegueixis així renovar l'estil decoratiu del teu habitatge o negoci completament al teu gust.

Quins tipus de papers pintats t'oferim?

En aquesta secció descobriràs la millor varietat d'estils, colors i estampats de paper pintat, amb la finalitat que trobis el que més t'agradi i millor reflecteixi la teva personalitat o filosofia del teu negoci.

Actualment, hi ha tipologies de papers pintats adequats per a qualsevol estada, des de papers pintats llisos, per a aquelles estades que vulguem transmetre elegància, fins papers pintats estampats, ideals per col·locar a les habitacions i aportar un aire modern i juvenil.

D'aquesta manera, en funció del toc decoratiu que vulguis donar, escolliràs un tipus de paper o un altre, amb la finalitat d'aconseguir plasmar l'estil decoratiu desitjat.

Avantatges del paper pintat

El paper pintat té múltiples avantatges que s'han de tenir en compte a l'hora de valorar la seva instal·lació a la nostra llar:

  • És molt fàcil de col·locar i té una gran durabilitat.
  • És ideal per dissimular qualsevol tipus d'imperfecció que tinguem en les parets com poden ser taques o esquerdes.
  • Ajuda a separar ambients visualment i alhora, et permet jugar i personalitzar totalment l'espai al teu gust.


No obstant, si en un primer moment no t'atreveixes a empaperar les quatre parets d'una habitació amb paper pintat, pots col·locar-lo només en una paret, combinant la pintura de les altres parets amb els colors de l'estampat i veuràs com t'encantarà el resultat.

A més, serà tot un encert col·locar paper pintat a les habitacions infantils o dormitoris juvenils, ja que podràs combinar papers pintats de diferents colors i dissenys, que t'aportaran alegria i vida als dormitoris dels més petits de la casa.

Com posar paper pintat a la paret?

Col·locar paper pintat a la paret és una tasca fàcil i relativament ràpida, però, cal tenir en compte els següents detalls per assegurar-te de col·locar el paper decoratiu correctament:

  1. Primer de tot, caldrà que t'asseguris que la paret on vols col·locar el paper, estigui completament neta i sense esquerdes ni desperfectes.
  2. En el suposat cas que tingui algun forat o presenti imperfeccions, caldrà omplir-les amb un segellador o massilla, o bé, fer ús d'una espàtula de pintor per treure imperfeccions.
  3. Un cop estigui la paret neta i en perfectes condicions, hauràs de mesurar la paret i retallar una tira de paper decoratiu de paret.
  4. Encola la paret o la tira de paper i col·loca amb molta cura sobre la paret.
  5. Talla el paper sobrant que sobresurti per la part superior, perquè quedi ajustat a la perfecció a la mesura de la paret.
  6. Repeteix el procés sense que les tires se solapin unes amb les altres, fins que completis tota la paret.