Bancs exteriors

Estàs buscant un banc d'exterior per a la teva casa o terrassa? No et pots perdre la nostra selecció!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Color
Estil
Material
Persones
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Quins materials són més adequats per a bancs d'exterior?

Els materials comuns per a bancs d'exterior inclouen fusta tractada per a exteriors (com la teca o el cedre), metall resistent a la corrosió (com l'alumini o l'acer inoxidable), plàstic reciclat durador i compòsit de fusta-plàstic. Aquests materials estan dissenyats per a resistir les condicions climàtiques i oferir durabilitat.

Com s'ha de mantenir un banc d'exterior per a prolongar la seva vida útil?

Per a mantenir l'aparença i durabilitat del banc d'exterior, es recomana netejar-lo regularment amb aigua i sabó suau. Per a bancs de fusta, és important aplicar segelladors o olis específics per a exteriors per a protegir-los de la intempèrie. Els bancs de metall poden beneficiar-se d'una capa de pintura antiòxid i els de plàstic es poden netejar amb facilitat amb un drap humit.

Quin és el millor lloc per a situar un banc d'exterior al jardí o pati?

El lloc ideal per a col·locar un banc d'exterior dependrà de diversos factors, com la disposició de l'espai, la vista desitjada i l'exposició al sol i al vent. Cerca una àrea plana i estable, evitant zones d'embassada. A més, considera l'ombra i la comoditat en asseure's per a aprofitar al màxim el seu ús.

Quina és la capacitat de seients típica d'un banc d'exterior estàndard?

Els bancs d'exterior solen oferir seients per a dues o tres persones, encara que hi ha opcions més grans disponibles. És important verificar les dimensions i capacitat de seients específiques de cada banc per a assegurar-se que s'adapti a les necessitats d'espai i comoditat desitjades.

Quina és la diferència entre un banc d'exterior de fusta natural i un de materials composts?

 Els bancs de fusta natural ofereixen una estètica càlida i tradicional, requereixen cert manteniment i poden mostrar variacions naturals en el color amb el temps. En contrast, els bancs de materials composts (fusta-plàstic) són més resistents a la descoloració, no es deformen fàcilment i requereixen menys manteniment, conservant la seva aparença durant més temps. L'elecció depèn de les preferències personals i del nivell de manteniment desitjat.