Pintura decorativa en esprai

T'agradaria aportar un toc diferencial a les diferents superfícies de la llar? A Fesmés trobaràs la millor selecció de pintures decoratives en esprai amb efectes que decoraran, estilitzaran i modernitzaran de forma ràpida i eficaç qualsevol superfície!

Filtrar per:

Marca
Sèrie
Tonalitat
Color
Acabat
Capacitat (ml)
Filtre

Compra pintura en esprai decorativa a FESMÉS

Crea combinacions i contrastos amb pintures decoratives en esprai i ressalta els teus espais favorits de la llar! A Fesmés t'oferim una àmplia selecció de pintures decoratives en esprai amb multitud d'efectes, tonalitats i acabats, amb la finalitat que trobis el que més t'agradi i puguis renovar l'aspecte de la llar. Sona bé, oi?

Quines característiques tenen les pintures decoratives en esprai?

La principal característica que desenvolupen les pintures decoratives en esprai és la capacitat que tenen de transformar, estilitzar i modernitzar qualsevol superfície, ja que ofereixen una gran varietat d'efectes, acabats i tonalitats, ideals per combinar diferents estils i aconseguir la decoració desitjada.

Aquest tipus de pintures també es caracteritzen per la gran rapidesa d'assecament que ofereixen, a més de ser una pintura molt fàcil d'aplicar i, per tant, no cal ser un expert en pintures per aplicar-la correctament.

Quins usos li pots donar a les pintures decoratives en esprai?

Quan parlem de pintures decoratives en esprai, un dels usos que més popularitat té i que no hem de passar per alt, és el d'utilitzar aquest tipus de pintures per desenvolupar treballs manuals i productes de decoració per a la llar.

Un altre dels usos que se'ls sol donar a les pintures decoratives en esprai és el de desenvolupar l'art urbà a través dels grafits, combinant diferents efectes i acabats amb la finalitat de crear i plasmar dissenys originals a les parets.

Quins avantatges tenen les pintures decoratives en esprai?

Les pintures decoratives en esprai tenen un gran ventall d'avantatges a destacar, entre les quals ens trobem amb les següents:

  1. Cobreixen més superfície, ja que permeten arribar a tots els racons i espais de les diferents superfícies.
  2. No necessita utilitzar cap estri de pintura per aplicar el producte, per tant, no es requereixen pinzells, espàtules, rodets o safates de pintura.
  3. L'acabat que plasma és uniforme, sense deixar cap tipus de marca.
  4. Són pintures molt duradores.