Catifes de bany

Gran varietat de catifes de bany en diferents models, estils i mides perquè escullis la que millor combini amb el teu bany. Entra a Fesmés i gaudeix de la millor qualitat a preus increïbles. Corre que volen!

Filtrar per:

Model
Material
Color
Longitud (mm)
Fons (mm)
Filtre

No hi ha millor sensació que la de sortir de la dutxa i recolzar els peus mullats en una catifa de bany suau, que ens permeti assecar els nostres peus gaudint al mateix temps d'un agradable tacte, oi? A Fesmés som conscients i posem a la teva disposició una gran varietat de catifes de bany que donaran estil als  banys moderns i et permetran sentir aquesta sensació de benestar cada vegada que surtis de la dutxa o banyera.

Com ha de ser una catifa de bany?

Les catifes de bany es caracteritzen per tenir una part inferior antilliscant que evita qualsevol tipus de relliscada, ja que, al sortir d'un bany relaxant, estem en el nostre moment de desconnexió i és més probable patir alguna caiguda. D'aquesta manera, les catifes de bany antilliscants ens aporten seguretat i comoditat en un dels nostres moments més íntims.

A més, les catifes de bany formaran part de la decoració i les podràs combinar amb un dels nostres antilliscants bany i amb una cortina dutxa o cortina de banyera per aconseguir tenir un bany ben equipat i amb estil.