Pintura

Renova l'estil de les parets i superfícies de la llar! Descobreix a FESMÉS la millor varietat de pintures, tant d'interior com d'exterior i per a tot tipus de superfícies. Troba la teva i transforma l'habitatge!

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Potència (W)
Filtre

Pintura

Renova l'estil de les parets i superfícies de la llar! Descobreix a FESMÉS la millor varietat de pintures, tant d'interior com d'exterior i per a tot tipus de superfícies. Troba la teva i transforma l'habitatge!

Compra pintura a FESMÉS

Si t'està passant pel cap pintar les parets del teu habitatge o bé, se t'acaba d'encendre la teva vena més artística i vols posar en pràctica les teves habilitats de bricolatge, t'encantaran tots els nostres productes de pintura, aïllament i altres productes que et permetran construir i millorar qualsevol superfície i material que et proposis. Així que no t'ho pensis més i posa't mans a l'obra amb la renovació i millora de la llar!

Per què comprar pintures i protectors a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs la pintura multisuperfície que necessites per decorar, pintar o reparar la teva llar, sempre comptant amb els millors productes de marques pioneres en el sector, així com Bruguer, V33Ceys, entre d'altres, que et garantiran la millor qualitat en tot moment.

Quin tipus de pintura, materials i eines per a pintar trobaràs?

En aquesta secció trobaràs tot el que necessita i més per pintar, reparar i construir tot el que et proposis. Entre la gran varietat de productes, trobem els següents:

 1. Papers pintats, són una opció estupenda per modernitzar i canviar l'estil decoratiu de les parets de la llar de forma fàcil, ràpida i econòmica.
 2. Pintura per a parets i sostres, com el seu propi nom indica, és una pintura interior idònia per pintar i modernitzar les parets i el sostre del teu habitatge o negoci.
 3. Pintura façanes, són pintures específiques per mantenir el bon aspecte de les fatxes dels habitatges, aportant una protecció específica per suportar els canvis de temperatura i els diferents agents meteorològics.
 4. Pintura exterior, perfectes per millorar la imatge i l'aspecte exterior del teu habitatge, des de les parets exteriors de la llar, fins a les superfícies exteriors i el mobiliari de jardí que queda exposat i a la vista de tot aquell que passi per davant de la llar. Pots trobar diferents tipus com a pintura impermeabilitzant exterior, pintura per a sòls, pintura per a piscines o vernís per a pedra i maons.
 5. Pintures esmalts, una opció estupenda per pintar l'interior del teu habitatge, ja siguin parets o mobles, aportant impermeabilitat i resistència.
 6. Pintura en esprai, perfecta opció per aconseguir resultats ràpids, eficaços i sense necessitat de ser un professional en l'àmbit de la pintura, ja que la seva aplicació no requereix l'ús de cap eina de pintor.
 7. Protecció per a fusta, com el seu nom indica, són productes que es caracteritzen per tenir cura, mantenir i protegir el màxim les superfícies de fusta, tant internes com externes. Tenim diferents tipus de protectors per a la fusta com a tractament fusta exterior, vernís,ceres i tints, entre altres productes.
 8. Emprimacions i fixadors, són els productes essencials abans de començar a pintar, ja que faciliten la tasca i, a més, aporten una major adherència perquè la pintura quedi en perfectes condicions durant molt més temps.
 9. Drogueria, els millors productes per a la neteja i el correcte manteniment de la llar.
 10. Accessoris de pintura, imprescindibles perquè puguis pintar qualsevol superfície de la manera més còmoda, segura i eficaç.
 11. Coles i adhesius, et permetran reparar i enganxar tot tipus de superfícies amb la finalitat que puguis dur a terme les teves tasques de bricolatge amb plena satisfacció.
 12. Aïllament i impermeabilització, productes fonamentals que t'aportaran confort, comoditat i seguretat en l'habitatge.
 13. Massilles, guix i ciments, productes fonamentals que repararan, milloraran i solucionaran qualsevol tipus de desperfecte, esquerda o cop.