Petit material elèctric

Troba el material elèctric que necessitis per a la instal·lació elèctrica del teu habitatge i connecta els teus electrodomèstics de forma segura. A FESMÉS trobaràs des de lladres endoll i interruptors de pas, fins llums portàtils led.

Filtrar per:

Potència (W)
Sensor
Filtre

Compra material elèctric a FESMÉS

Si estàs buscant petit material elèctric per col·locar al teu habitatge, ja sigui perquè necessites connectar més d'un aparell elèctric a un mateix endoll, vulguis canviar la caixa de derivació o quadres elèctrics i modernitzar la instal·lació elèctrica de la llar, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS hem seleccionat els millors materials elèctrics, disponibles en una gran varietat de models i mides amb la finalitat que trobis el que realment estàs buscant i s'adapti completament a les teves necessitats. Segueix llegint i troba el que estàs buscant!

Quin tipus de materials elèctrics trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de materials elèctrics, entre els quals destaquem els següents:

  • Si estàs buscant un punt de llum per a aquells racons, escales o passadissos de l'habitatge, la millor opció serà optar pels llantions, els llums guia per a nens.
  • Per integrar cables elèctrics i connectar-los al corrent elèctric, la millor opció són les clavilles d'endoll i bases mòbils.
  • Per connectar diferents aparells alhora i en un mateix endoll, et caldrà comptar amb un lladre d'endoll i adaptadors.
  • Per sostenir les bombetes i aconseguir una il·luminació idònia, els portallums seran ideals.
  • Si essàs buscant comoditat a l'hora d'encendre o apagar un llum, els interruptors de peu i de pas t'estan esperant.
  • Les caixes de registre i derivació, són la millor opció per protegir les connexions elèctriques de qualsevol lloc, ja sigui per a col·locar en l'habitatge o negoci.
  • Per aconseguir la màxima protecció elèctrica, els quadres elèctrics i diferencials són ideals, ja que s'encarreguen d'aportar seguretat davant de possibles errors que puguin tenir els diferents aparells electrònics.
  • Finalment, si el que estàs buscant és un llum portàtil que et permeti dur a terme les teves tasques al taller o lloc de treball, els llums portàtils de treball et fascinaran.