Què és un allargador elèctric?

Un allargador elèctric és un dispositiu elèctric que es caracteritza per estar format per un cable elèctric flexible, un endoll en un dels seus extrems i diverses preses de corrent en l'altre extrem que permet connectar-lo al corrent, aconseguint així extensions de cable elèctric que acostumen a tenir ús domèstic.

Avantatges de comprar un allargador endoll

Comprar un allargador d'endoll és una molt bona decisió, ja que independentment del lloc on vives, són elements de caràcter fonamental que aporten un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les més significatives:

  • Aporten gran flexibilitat a l'hora de connectar diferents dispositius elèctrics.
  • Són elements que aporten gran seguretat.
  • Aporten autonomia, ja que no has d'estar pendent de la distància a la qual es troba de l'endoll, podent realitzar les teves tasques sense cap problema.
  • Són dispositius molt fàcils d'utilitzar.

 

Com utilitzar els allargadors elèctrics correctament?

És de vital importància saber que cada allargador compta amb una potència conductora determinada i diferents endolls on es connecten els dispositius elèctrics que es volen utilitzar.

Per tant, és essencial assegurar-se que la suma de potència de tots els aparells i dispositius que es connectin a l'allargador elèctric, mai superi la potència conductora amb la finalitat d'evitar qualsevol tipus de problemes.

Quin tipus d'allargadors elèctrics trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs els següents allargadors elèctrics:

  1. Enrotllacables, com el seu propi nom indica, es tracta d'allargadors elèctrics amb gran capacitat d'allargament i diferents preses de corrent, per tant, són ideals per connectar diferents elements elèctrics.
  2. Prolongador, té la mateixa funció que els enrotllacables, a diferència que els prolongadors no s'enrotllen i, per tant, compta amb menys metres de cable que un enrotllacables.