Productes d'higiene per mascotes

Mantingues a la teva mascota ben neta i lliure de paràsits amb els nostres productes d'higiene i collarets antiparasitaris! Troba a FESMÉS la millor selecció de productes antiparasitaris online a preus increïbles. Cuida i protegeix al teu pelut!

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Aroma
Filtre

Compra productes d'higiene per a gossos i gats

Estàs buscant productes per millorar la higiene de la teva mascota? Si és així, has arribat al millor lloc!

Qualsevol persona que tingui un gos o un gat a casa seva, ha de ser conscient que requereixen una atenció i d'una cura específica, així com passejos diaris i una higiene adequada per evitar problemes de salut, sobretot en algunes èpoques de l'any en les quals és més propens que puguin agafar alguna malaltia o s'omplin de paràsits.

Per tant, si convius amb el teu fidel amic i està tot el temps dins de casa o fins i tot dorm amb tu, t'encantaran els nostres productes d'higiene per a gossos i gats que s'encarregaran de protegir a la teva mascota i oferir-li la cura que necessita.

Quina és la higiene correcta per a gossos i gats?

Com amant dels animals, hauràs de saber que la higiene, ja sigui d'un gos o d'un gat, s'ha de fer amb cura i dependrà del tipus de pèl o animal que tinguis, ja que cada mascota requereix unes necessitats diferents que has de tenir en compte:

El raspallat dels gossos, variarà en funció del tipus de gos i de cabells que tingui, ja que l'ideal és raspallar diàriament, sobretot, si són de pelatge llarg, per evitar nusos i embolics.

El bany dels gossos, no ha de ser diàriament, sinó periòdicament, ja que un bany massa freqüent és perjudicial pel gos, perquè deteriora el greix dels cabells. Per tant, és aconsellable realitzar, com a molt, un bany al mes i amb un xampú específic.

El raspallat dels gats, és de vital importància, ja que en llepar-se, s'empassen el pèl mort i per tal de prevenir boles de pèl a l'estómac, cal raspallar diàriament, si tenen molta quantitat de pèl, o en cas contrari, un cop a la setmana, per eliminar el pèl mort.

El bany dels gats no és necessari, llevat de situacions excepcionals en què el gat estigui realment brut, ja que ells mateixos es fan la posada a punt, i per tant, no necessiten ser banyats.

Quin tipus de productes per a la cura i higiene de gossos i gats trobaràs?

Dur a terme una bona cura i higiene de la teva mascota implica comptar amb uns productes bàsics i essencials que permeten realçar la bellesa i millorar la salut del teu pelut.

En aquesta secció posem al teu abast un ampli ventall de productes per a la cura del teu gos o gat, entre els quals els diferenciem els següents:

 1. Desodorants, es consideren el complement d'higiene i bellesa fonamental per evitar males olors, tant per la mascota com per col·locar al lloc de dormir.
 2. Netejadors, s'encarreguen de netejar la brutícia de les pintes, amb la finalitat que cada vegada que vagis a utilitzar una pinta per pentinar a la teva mascota, estigui neta i no embruti el seu pelatge.
 3. Xampús antiparasitaris, són fonamentals per evitar puces, paparres i altres paràsits a la pell del teu pelut.
 4. Raspalls, et facilitaran la tasca de desembolicar els possibles nusos que s'hagin produït al pelatge de la teva mascota, així com d'evitar que caigui el pèl i embruti el terra de l'habitatge.
 5. Pinces antigarrapates, permeten caçar i eliminar les paparres a l'instant, deixant un pelatge net i lliure de paràsits.
 6. Collarets antiparasitaris, s'encarreguen de protegir al teu pelut de possibles malalties, gràcies a l'alliberament continu de principis actius que repel·leixen tot tipus de paràsits i mosquits.
 7. Tallaungles, permeten fer la manicura al teu pelut, per evitar possibles lesions, ja sigui en les mateixes potes del teu pelut, en portar les ungles massa llargues, o bé, provocant lesions a la pell de les persones en jugar amb ells i clavar les ungles.
 8. Esquiladores, essencials sobretot durant els mesos més calorosos de l'any, on els peluts passen calor i agraeixen un tallada de cabells.
 9. Netejadors de potes, permeten mantenir les potes ben netes i no embrutir el terra de l'interior de la llar. Es consideren de caràcter imprescindible els dies plujosos.
 10. Pales, complement essencial per mantenir el sorral del teu gat net de forma còmoda i ràpida.
 11. Sorra per a gats, elimina les males olors i absorbeix els líquids ràpidament.
 12. Safates higièniques, és el lloc on es col·loca la sorra per a gats i en el qual els gats fan les seves necessitats.

 

Tipus de desparasitació i beneficis d'una correcta higiene per a la teva mascota

Per una banda, és necessari comentar que la desparasitació és dels processos més importants per a la salut tant del gos com del gat, i podem diferenciar-ne dos tipus:

 1. Desparasitació externa, en aquest cas, hauràs de seguir les pautes del teu veterinari per evitar paparres, paràsits, puces i malalties. Per a una correcta desparasitació, et caldrà comptar amb collarets antiparàsits, pipetes o pastilles.
 2. Desparasitació interna, també hauràs de seguir les pautes el veterinari, i en aquest cas la desparasitació se sol fer de forma oral, a través de pastilles.

 

D'altra banda, mantenir una bona higiene i cura de la teva mascota aporta una gran varietat d'avantatges i beneficis, entre els quals destaquem els més rellevants:

 • Netejar i mantenir les orelles netes ajuda a prevenir la generació de taps i infeccions que es poden generar si no portem a terme una correcta neteja de la zona.
 • Mantenir ben neta la zona més íntima del nostre pelut serà fonamental per prevenir possibles irritacions, a més d'eliminar les males olors.
 • Raspallar correctament les dents, ajuda a mantenir una higiene bucal adequada, eliminant el mal alè i prevenint possibles infeccions.
 • Rentar a la teva mascota regularment, sense excessos, permetrà tenir cura del seu pelatge, prevenir males olors, eliminar possibles nusos i frenar la caiguda de cabells, aconseguint així un pelatge molt més brillant i sa.
 • Tallar les ungles és una tasca que se sol ignorar, però que és molt important, ja que prevé infeccions als dits i danys ocasionats per tenir unes ungles massa llargues.