Portes plegables

Aconsegueix més amplitud al teu habitatge amb les nostres portes plegables! A FESMÉS trobaràs la millor varietat de portes plegables i portes acordió que aportaran comoditat i milloraran l'estil decoratiu de les estades de la llar.

Filtrar per:

Filtre

Què són les portes plegables?

Les portes plegables són aquelles portes que, com el seu nom indica, tenen la capacitat de plegar-se en forma d'acordió, podent obrir la porta totalment o parcialment.

Aquest tipus de portes de fusta es fan servir principalment per estalviar el màxim espai possible, per tant, se solen veure en habitatges de reduïdes dimensions. Tot i això, cada vegada és més comú l'ús de les portes plegables també per separar diferents espais i ambients.

A més, les portes plegables són molt duradores i estan fetes de materials d'alta qualitat, per la qual cosa podràs gaudir d'elles durant molt de temps sense haver de preocupar-te pel seu desgast o necessitat de reparació.

Un altre avantatge de les portes plegables és que són molt fàcils d'instal·lar. No necessitaràs realitzar grans obres en la teva llar, sinó que podràs instal·lar la porta plegable sense problemes. També són molt fàcils d'usar, ja que simplement hauràs de lliscar la porta per a obrir-la o tancar-la.

Hi ha una gran varietat de dissenys de portes plegables disponibles en el mercat, per la qual cosa no tindràs problemes per a trobar una que s'adapti a les teves necessitats i gustos. Algunes de les opcions disponibles inclouen portes plegables de fusta, vidre o metall, i pots triar entre diferents estils i colors perquè s'adapti perfectament a la teva llar.

En resum, les portes plegables són una excel·lent opció si estàs buscant una manera d'estalviar espai en la teva llar sense sacrificar la comoditat o l'estètica. A més, són molt pràctiques, segures i fàcils d'usar.

Avantatges de comprar una porta acordió

Si estàs pensant a comprar una porta acordió per col·locar a casa teva, serà tot un encert!

Les portes acordió ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre els quals destaquem els més significatius:

  1. Fan que els espais de l'habitatge siguin més amplis, millorant així tant l'estètica de la llar com el teu benestar, ja que no és el mateix tenir la sensació d'estar en un espai petit que en un amb més amplitud i comoditat.
  2. Són portes molt pràctiques, ja que, en funció del moment, et permetran separar estades o ajuntar-les.
  3. Aporten seguretat, perquè en ser plegables, encara que hi hagi vent o corrent, no donaran cap cop de porta, ni possibilitat d'enganxar-te els dits.
  4. Són molt resistents i es poden fer servir tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge.
  5. Tenen la capacitat de proporcionar més llum natural, ja que permeten que entri més quantitat de llum tant si la porta està oberta com si roman tancada.
  6. Són molt versàtils, ja que es poden col·locar a qualsevol part de l'habitatge.
  7. Permeten tenir un espai obert sense renunciar a la privadesa.
  8. Requereixen poc manteniment, ja que únicament s'hauran de netejar amb detergent de tant en tant.

 

Troba la porta plegable fusta ideal a FESMÉS

Si estàs buscant una porta plegable de fusta que et permeti separar les diferents estances del teu habitatge, alhora que puguis aprofitar al màxim l'espai de casa teva, has trobat el millor lloc!

A Fesmés trobaràs portes de fusta plegables en diferents tonalitats, perquè escullis la que s'adapti millor a l'estil decoratiu de la teva llar i puguis gaudir dels seus avantatges tant decoratius com funcionals. No t'ho pensis més i troba la teva preferida!