Clavilles d'endoll i bases mòbils

Renova les clavilles d'endoll i bases mòbils del teu habitatge per establir connexions elèctriques segures i de qualitat! A FESMÉS trobaràs la millor selecció de clavilles i bases a preus increïbles. No te les perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Intensitat (A)
Filtre

Què és una clavilla o endoll mascle?

Una clavilla, coneguda també com a endoll mascle, és una peça que conté espigues metàl·liques que en col·locar-se en l'endoll femella, permeten la connexió elèctrica. Les clavilles les solem trobar en els extrems dels cables, amb la finalitat d'endollar el dispositiu al corrent elèctric i aconseguir així el seu correcte i segur funcionament. A més, hi ha una gran varietat de clavilles en diferents mides i formes, ja que en funció de les necessitats de cada un i de les normes de cada país, escolliràs un tipus de clavilla o un altre.

Per a què serveix una base mòbil?

Una base mòbil et permet connectar o integrar de manera molt senzilla un cable elèctric, amb la finalitat de permetre una correcta connexió elèctrica. Aquestes bases es poden utilitzar tant en instal·lacions noves com per reemplaçar les existents, aconseguint mitjançant prolongadors, una connexió adequada per a aquells llocs en què cal fer arribar una presa de corrent.

Renova les clavilles del teu habitatge a FESMÉS

Les clavilles són elements que s'han d'anar renovant amb el pas el temps, ja que com qualsevol altre element, es va deteriorant i és de vital importància canviar-les per unes de noves, per evitar qualsevol possible accident.

Canviar la clavilla és una tasca molt senzilla, ja que únicament hauràs d'obrir la carcassa de la clavilla, on es troba el mecanisme d'aquesta, i treure el cargol d'estrènyer. Un cop llevada la carcassa, hauràs de col·locar cada cable en el seu born corresponent, tenint en compte que els cables de fase de color negre, marró o gris, es poden col·locar en qualsevol dels borns, però, el factible de presa de terra, de color groc-verd, sí que s'ha de posar en el born específic.