Cable i accessoris

Estàs buscant cables elèctrics, connectors, tubs i accessoris que et permetin realitzar les instal·lacions necessàries correctament? A FESMÉS trobaràs la millor varietat de cables i accessoris perquè desenvolupis els teus projectes amb èxit.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Filtre

Fes les instal·lacions elèctriques amb els nostres cables i connectors!


A FESMÉS som conscients de la importància que té comptar amb tots els accessoris i materials elèctrics necessaris per a realitzar una instal·lació elèctrica a la perfecció, ja que quan parlem d'instal·lacions elèctriques, hem de cuidar fins al més mínim detall per no cometre cap error.

De manera que, si ets electricista o tens nocions d'electricitat i vols dur a terme la teva pròpia instal·lació elèctrica o reparar qualsevol cable elèctric, has trobat el millor lloc!

Compra els accessoris per a instal·lacions elèctriques ideals a FESMÉS

Si t'estàs plantejant fer una instal·lació elèctrica a l'habitatge o al teu lloc de treball, abans de posar-te mans a l'obra amb la instal·lació, és de vital importància que tinguis en compte tot el material necessari per realitzar la instal·lació amb èxit, ja que, en cas contrari, no podràs continuar amb la instal·lació fins que no tinguis tots els accessoris.

A FESMÉS volem posar-te les coses el més fàcil possible i per aquest motiu, hem preparat la millor selecció d'accessoris per a instal·lacions, amb la finalitat que trobis tot el necessari i puguis dur a terme els teus treballs elèctrics. Segueix llegint i troba els accessoris!

Quin tipus d'accessoris i cables elèctrics trobaràs?

En aquesta secció trobaràs tots els accessoris per a cables, tubs i cables elèctrics necessaris per muntar tota mena d'instal·lacions elèctriques, entre els quals destaquem els següents:

  1. Cables elèctrics, són els encarregats de traslladar l'energia elèctrica, disponibles en diferents formats i mides.
  2. Grapes per a cable i abraçadores, són elements fonamentals per a realitzar una instal·lació a la perfecció, ja que s'encarreguen de subjectar cables i altres elements de subjecció, evitant així que quedin solts.
  3. Terminals i connectors elèctrics, es consideren els accessoris fonamentals en qualsevol instal·lació, ja que permeten fer connexions entre cables i circuits elèctrics segurs.
  4. Tubs de PVC i canaletes, essencials per a realitzar instal·lacions elèctriques tant interiors com exteriors, ja que protegeixen els cables i s'encarreguen de facilitar la seva distribució.
  5. Tub corrugat i passacables, ideals per aconseguir una instal·lació reeixida, ja que s'encarreguen d'incorporar cables i protegir-los, conservant així l'estat impol·lut d'aquesta.
  6. Cintes aïllants, un altre dels elements fonamentals que no pot faltar a cap instal·lació elèctrica, ja que són les encarregades d'aïllar empalmaments i cables conductors d'electricitat.