Suports per baldes i prestatges

Descobreix una varietat de suports i escaires per prestatges i baldes. Els suports i esquadres per a prestatges que et permetran guanyar espai.

Filtrar per:

Filtre

Per què comprar suports i escaires per prestatges i baldes

Els suports i escaires per prestatges i baldes són un dels elements decoratius i funcionals més destacats en el sector de la decoració d'interiors, ja que a més de realitzar la funció de sostenir la balda o al prestatge, són ideals per aportar el teu propi toc decoratiu i dissenyar els mobles del teu habitatge completament al teu gust.

Per tant, si estàs pensant a renovar l'ambient i la decoració de les estances de la llar, sense que això impliqui una gran inversió econòmica, et fascinaran els nostres suports per baldes i prestatges, ja que a través d'ells podràs muntar-te els teus mobles i personalitzar-los amb un suport o un altre. Són molt útils en el muntatge de les prestatgeries de fusta, entre moltes altres opcions.

Quines característiques tenen els suports per prestatges i baldes

Si t'has cansat de l'aspecte dels teus mobles o bé estàs en aquest moment en el qual has de començar a decorar l'habitatge des de zero i no saps ni per on començar, et caldrà saber la importància que té un suport per prestatge.

Un suport per balda i prestatge, encara que en moltes ocasions no li donem la importància que es mereix, és un element fonamental que permet muntar el prestatge o prestatgeria que sempre has volgut tenir de forma senzilla i econòmica. A més, et permet distribuir els espais i aprofitar cada racó de l'habitatge, creant nous ambients i zones d'emmagatzematge.

No t'ho pensis més i troba el suport ideal per a les teves baldes i prestatges!

Tipus de suports i escaires per a prestatges

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de suports per a prestatges i baldes amb la finalitat que trobis la que millor s'adapti als teus gustos i necessitats. Entre els diferents tipus trobem els següents:

  1. Esquadres metàl·liques, es caracteritzen per ser un tipus de suport molt resistent i elegant alhora, ideals per aportar un toc vintage als prestatges del teu habitatge.
  2. Suports pelicà regulables, són un tipus de suports molt subtils, ja que es caracteritzen per ser de reduïdes dimensions, i, per tant, amb prou feines ocupen espai. Aquest tipus de suports són ideals per sostenir prestatges decoratius.
  3. Esquadres abatibles i suport microones, són un tipus de suports que se solen col·locar a les taules, de manera que es puguin obrir fins a uns 90º aproximadament, i, d'altra banda, els suports per a microones, com el seu nom indica, s'encarreguen de subjectar el microones, millorant l'ordre a la cuina i estalviant espai d'emmagatzematge.
  4. Cremalleres i cartel·les, es caracteritzen per ser suports que permeten la creació i el disseny de nous prestatges i prestatgeries, una de les millors opcions per a dissenyar nous espais d'emmagatzematge.
 
Esperem que puguis trobar els suports i escaires per prestatges i baldes que més s'adaptin al teu estil i necessitat. Sempre pots posar-te en contacte amb nosaltres i estarem encantats d'ajudar-te a trobar la teva millor opció.