Troba el tallavores elèctric que busques per al teu jardí

Quan hi ha zones inaccessibles del teu jardí a les quals no arribes, et frustres però després penses que hi ha una solució. Vols acabar amb totes les males herbes que hi ha a les cantonades del teu jardí?

Tens diferents opcions per escollir, així que troba el tallavores elèctric que millor s'adapti a tu.

Per què comprar un tallavores elèctric?

El tallavores elèctric és un complement que no pot faltar per mantenir el teu jardí perfecte, segur que tens alguna zona on no pots arribar amb el tallagespes... els detalls compten!

Un tallavores elèctric serà la mà dreta en el teu jardí i et traurà de les dificultats per acabar de rematar i deixar un jardí bonic per a aquesta primavera. Manejable i fàcil d'usar, amb el tallavores elèctric obtindràs millors resultats, perfecte si el teu jardí és petit, adéu males herbes!

Tipus de tallavores elèctrics

  • A bateria. Són capaços d'arribar a zones les quals són difícils d'aconseguir, i són sense fils, per tant el seu pes augmenta pel fet que porten una bateria. Permeten arribar a cantonades poc accessibles gràcies a la seva mobilitat. El temps de càrrega de la bateria depèn del model de tallavores elèctric, i pot anar d'uns 30 minuts a 2 hores.
  • Per cable. Aquests tenen gran potència, són més silenciosos i no han de ser recarregats ja que van per cable. El pes serà molt menor que un bateria i el maneig serà més pràctic. Depenent de la mida del teu jardí, amb un tallavores amb cable, necessitaràs una extensió per així arribar a més zones.

 

Què cal tenir en compte a l'hora d'escollir un tallavores elèctric?

Depenent del model de tallavores elèctric tindran unes característiques o unes altres. A continuació t’expliquem en què ens hem de fixar quan volem comprar-ne un:

  • Línia de tall. Aquesta és la fulla de tall que porta el tallavores: gira a velocitats altes per tallar millor l'herba. Depenent del que busquis hauràs d'escollir una o altra, si cerques efectivitat hauràs de comprar una línia millor.
  • Diàmetre de tall. Com més ample, millor. Però si tens zones on freqüenten males herbes i són de difícil accés, un diàmetre petit t'anirà millor, per poder arribar a la zona que vulguis.
  • Pes. Els de gasolina són molt més pesats que els de bateria i elèctrics.
  • Que sigui fàcil i manejable. Has d'optar per una postura còmoda, el tallavores ha de ser fàcil d'usar per a tu i manejable per poder anar canviant de costat a costat.
  • Eix. Depenent del que busquis, podràs trobar dos tipus d'eixos: Rectes o corbs. Els corbs a diferència dels rectes són molt més fàcils de manejar, ja que ajudaran millor a retallar les zones del teu jardí.

 

En definitiva, si tens un jardí petit o mitjà, el tallavores perfecte per a tu existeix: l'elèctric! Si els teus treballs són puntuals, t'agrada veure el teu jardí net i vols veure’l perfecte sense cap cantonada amb males herbes, no dubtis més! A l'hora d'escollir tingues en compte els factors anteriors i troba el que més s'adapta a tu. A FESMÉS estem per a tu i per al teu jardí. Si necessites ajuda, no dubtis en contactar amb nosaltres!