Pistoles, llançes i dutxes

Treu-li partit a la mànega amb les nostres pistoles, llances i dutxes per a jardí! Troba a FESMÉS tot el que necessites per millorar la precisió, funcionalitat i comoditat de la teva mànega.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Material
Nº formes de reg
Inclou connectors
Tipus de connexió
Filtre

Què són les pistoles i llances de reg?

Les pistoles de reg, són accessoris que es col·loquen a les mànegues amb la finalitat de regular el cabal d'aigua i poder regar amb molta més precisió i professionalitat, ja que en comptar amb posicions múltiples i diferents cabals, faciliten la tasca de regar el jardí i les plantes. A més, també s'utilitzen per netejar superfícies, eines i altres objectes.

Les llances de reg, són un dels accessoris més eficaços que es col·loquen a les mànegues, ja que s'utilitza tant per regar les plantes i el jardí del teu habitatge a distància, com per netejar aquells llocs o superfícies de difícil accés, que sense una llança seria molt difícil de netejar.

Comprar una pistola i llança de reg a FESMÉS

Si ets un apassionat de la jardineria i t'agrada cuidar i mantenir l'exterior de l'habitatge en perfecte estat, sabràs l'esforç i sacrifici que implica netejar i regar el jardí. A més, segur que a tu també t'ha passat, de començar a regar o netejar el jardí i tenir la sensació que mai acabaràs, oi?

Per tant, si estàs buscant optimitzar el teu temps i aconseguir millors resultats en el manteniment de jardí, t'encantaran les nostres pistoles, llances i dutxes jardí que et permetran gaudir com mai del jardí. No les pots deixar escapar!

Tipus de pistoles de reg, llances i dutxes jardí

A FESMÉS, volem posar-te les coses fàcils i ajudar-te a mantenir l'aspecte del teu jardí en condicions, per aquest motiu, t'oferim la millor selecció de pistoles de reg, llances i dutxes jardí. Entre els diferents tipus, diferenciem els següents:

  • Llances de reg, permeten regar amb més comoditat les plantes, la gespa, i arbustos a distància. Trobaràs llances de reg de plàstic, llances de reg de llautó i llances de reg amb connectors i adaptadors inclosos.
  • Pistoles de reg, disponibles en diferents formes de reg per regular el cabal d'aigua i escollir el que millor s'adapti a les necessitats del jardí. A més, també t'oferim pistoles amb connectors i adaptadors inclosos.
  • Pistola llança de reg, és una de les millors opcions que pots escollir, ja que en un mateix accessori comptes amb una pistola i una llança que et permetran regar el jardí a distància i en diferents cabals i pressions d'aigua.
  • Dutxes de jardí, són una opció estupenda per regar les flors i plantes de jardí, ja que gràcies a l'estructura que presenten, es poden posar en qualsevol racó de jardí. A més, són de caràcter versàtil, perquè les podràs utilitzar tant per regar el jardí com per dutxar-te a l'exterior de l'habitatge.