Accessoris d'instal·lació

Accessoris per a la instal·lació de sòls de fusta, tarimes, parquet i terres laminats: troba tacs, escarpres, esquadres, falques, serres i molt més!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Accessoris de fusta per la instal·lació de parquet i làmines de fusta

La selecció dels accessoris per a la instal·lació de sòls de fusta és fonamental per a un acabat perfecte i una instal·lació correcta i duradora. Existeixen una varietat d'accessoris disponibles per a la instal·lació de sòls de fusta, i és important seleccionar els adequats per al projecte en qüestió. Per a la instal·lació de sòls de fusta i parquet de manera casolana és recomanable començar amb productes com el set d'instal·lació, que inclou els elements bàsics. Encara dubtes sobre quins accessoris són els més adequats per a la teva instal·lació? Continua llegint per a saber què li pot aportar cada producte!

Elecció d'accessoris segons la instal·lació

  • Tacs de fusta: són una part essencial de la instal·lació de sòls de fusta. La seva funció principal és assegurar que el sòl es mantingui en el seu lloc, posicionant-lo i encaixant-lo, però també poden ajudar a reduir el soroll i les vibracions. Els tacs de fusta es col·loquen en els extrems de les taules o bigues del sòl i es caragolen en elles.
  • Escarpes:  les escarpres còniques, tan simples com professionals, són eines que es componen generalment d'una base plana i un mànec amb un extrem esmolat, permetent ser inserits entre la làmina i els laterals per a alinear, posicionar i ajustar les fileres.
  • Falques: permeten que el terra es mantingui estable fins i tot en climes humits, ja que els tascons deixen una distància perimetral necessària per a la dilatació entre les vores laminades i les parets, evitant així que el parquet s'expandeixi o contreguin amb la humitat.
  • Jocs d'instal·lació de parquet laminat: tot el que necessites per a la instal·lació de parquet en un sol paquet. Els sets d'instal·lacions de sòl laminats inclouen falques, escarpres i tacs de fusta.
  • Ajustadors de parquet laminat: ideals per a transferir de manera ràpida i senzilla del traçat de la paret, podent ajustar-se exactament l'última taula i aconseguint així que les taules de fusta encaixin perfectament entre si.
  • Serres de mà amb mànec: eines pensades per al tall de la fusta, tant per a ajustos en marcs de portes o taules de fusta en les longituds desitjades. La majoria de serres per a la instal·lació de sòls de fusta són pivotables per a facilitar-ne el seu ús.
  • Calibres per contorns: útils per a marcar i traçar marques de tall en vores i superfícies de la fusta amb precisió, la qual cosa facilita el procés d'instal·lació i garanteix un acabat perfecte.
  • Falsos escaires: una falsa esquadra és una peça de fusta que s'usa com a guia per a la instal·lació de sòls de fusta. Es col·loquen sobre el terra existent i es fa servir com a referència per al nivell de la fusta nova.
  • Dispositius de tracció i martellejat: tal com el seu nom indica, aquestes eines disposen de dues maneres, i estan pensades per a la instal·lació o extracció de làmines de fusta des de la mateixa base del sòl.
  • Guillotines per a sòls vinílics i laminats: les guillotines per a parquets i sòls de fusta permeten realitzar corts ajustables longitudinalment. Hi ha diferents models, uns capaços de tallar sòls laminats i altres capaces de tallar aquests últims juntament amb els sòls vinílics.