Extractors cuina

Descobreix tots els nostres models d'extractors per a cuina, ja siguin funcionals o decoratius perquè la teva cuina llueixi de forma impecable. Disponibles diferents acabats i mides perquè s'adaptin a totes les teves necessitats

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Color
Consum elèctric (W)
Tipus de control
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Què és un extractor cuina?

Un extractor cuina és un dels electrodomèstics més importants i que ha d'estar present a qualsevol cuina, independentment de la seva grandària i característiques, ja que per poder cuinar i desenvolupar les habilitats culinàries, cal comptar amb un extractor de cuina.

Els extractors de cuina són electrodomèstics formats per un ventilador que té la funció d'eliminar tot el greix en suspensió i els productes que es generen en una cuina quan s'està preparant qualsevol plat per degustar, així com el fum que pot desprendre els aliments en cuinar, olors, vapor d'aigua i calor.

L'eliminació d'aquests productes es realitza mitjançant filtratge i evacuació d'aire, ja que qualsevol extractor de cuina té un ventilador que es troba a la carcassa, i, mitjançant l'evacuació d'aire i uns filtres que estan presents en els extractors, s'aconsegueix mantenir un ambient net, segur i saludable a la cuina.

Compra els millors extractors cuina a FESMÉS

Si t'acabes de reformar la cuina i necessites comptar amb un extractor de cuina o bé vols reemplaçar l'antic per un de nou, estàs en el millor lloc!

A FESMÉS trobaràs els millors extractors de cuina en diferents models, mides i colors amb la finalitat que trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis gaudir de la cuina com mai. T'ho perdràs? Segueix llegint!

Com escollir l'extractor de cuina adequat?

Abans d'escollir entre un extractor de cuina o un altre, serà de vital importància que tinguis en compte els següents aspectes:

  • La potència i nivell d'extracció, ja que cada cuina és diferent i hauràs de saber els tubs que tens instal·lats per escollir l'extractor indicat que faci sortir el fum a l'exterior sense cap problema.
  • El soroll generat per l'extractor, ja que hi ha models que generen més o menys soroll i, per tant, hauràs d'escollir el que et permeti cuinar amb més comoditat.
  • La mida, ja que com a mínim, hauràs de triar un extractor que mesuri el mateix que la placa de cocció perquè no es generin problemes d'absorció.
  • Vàlvula de retorn i diferents velocitats, aquest és un aspecte molt important perquè no tornin les males olors un cop hagis apagat la campana. A més, en funció de les necessitats de cada moment, és essencial comptar amb diferents velocitats d'absorció.


Funcionament dels extractors de cuina

Com hem vist anteriorment, els extractors de cuina poden ser de diferents tipus i característiques, i, per tant, el seu funcionament pot variar.

Hi ha extractors de cuina amb i sense sortida de fums, de manera que, en funció del tipus d'extractor, les funcionalitats canvien:

  1. Extracció a l'exterior, són extractors que es troben a les cuines que tenen sortida de fums, expulsant així les olors i el fum generat a la cuina, mitjançant un conducte de sortida de fums.
  2. Recirculació, són un tipus d'extractors que s'instal·len en cuines que no tenen sortida de fums, ja que, en aquest cas, l'aire s'absorbeix i es neteja amb els filtres de l'extractor, primer per un filtre antigreix i seguidament per un filtre de carbó actiu, amb la finalitat d'absorbir les males olors i el greix, retornant així un aire net a la cuina. En aquest tipus d'extractors, és de vital importància canviar el filtre amb assiduïtat.