Ferramenta per mobles

Munta, reforma i construeix amb ferramentes per fusta! Selecció de suports, plaques d'unió i suports per muntar, estructurar, connectar i unir mobles de fusta.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra ferramentes per a mobles a FESMÉS

Repara i munta portes, calaixos i armaris amb les nostres ferramentes per a mobles!

Si t'estàs plantejant canviar les ferramentes dels teus mobles per uns nous o bé, necessites muntar un mobiliari i no tens tots els accessoris ni eines necessàries, a Fesmés trobaràs tot el que necessitis per lluir com mai dels teus mobles.

Quin tipus de ferramentes per a mobles de la llar trobaràs?

En aquesta secció t'oferim la millor varietat de ferramentes per als mobles del teu habitatge, amb la finalitat que puguis muntar i reparar els mobles de la llar sense necessitat d'haver de comprar uns de nous. Fes un cop d'ull i segueix llegint!

- Si vols realçar la bellesa dels teus mobles, una de les millors opcions és afegir potes per a mobles, amb les quals aconseguiràs que el moble sigui molt més vistós, fent-lo destacar dels altres mobles.

- Si necessites reparar o canviar les potes de les taules del teu habitatge, en aquesta secció també hi trobaràs potes per taules en diferents colors, mides, dissenys i acabats. A més, si vols afegir un extra de protecció al  terra de la llar, també podràs comprar proteccions per potes, ideals per poder moure taules i cadires sense tenir la preocupació d'espatllar el terra de l'estada.

- Si busques practicitat i comoditat, un dels complements essencials que no poden faltar al teu habitatge són les rodes per a mobles, ja que et permetran transportar els mobles d'un costat a un altre sense fer cap esforç, podent-los canviar d'ubicació segons les teves necessitats. Una altra de les opcions que pots tenir en compte són els suports amb rodes, que també et permetran moure amb facilitat el mobiliari de la llar, amb la diferència que les rodes no aniran incorporades en el moble, sinó que hauràs de col·locar el moble sobre del suport amb rodes.

- Per a les portes de les diferents estances, posem a la teva disposició frontisses per portes, que et permetran una correcta obertura i tancament d'aquestes, i imants per a portes, un accessori imprescindible per a evitar tota mena de cops de porta.

- Pels calaixos, trobaràs guies de calaix que són les encarregades de permetre una correcta obertura i tancament de calaix.

Finalment, per poder dur a terme qualsevol treball manual que requereixi muntar o reparar un moble, et caldrà comptar amb espigues, angles i cargols acoblament a la teva caixa d'eines, a més de tenir els accessoris mobiliari fonamentals.